Digidexo.com

Fungus Cures

Fungus Cures


Sopp-infeksjoner kan påvirke huden, neglene, munn og til og med indre organer. De er mer vanlig hos eldre mennesker, små barn og diabetikere, men kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, stress og dårlig kosthold. Sopp kurer kan inkludere anti-sopp kremer og spray, orale suspensjoner, naturlige påfunn og kropps renser.

Betraktninger

Eksterne sopp infeksjoner er forårsaket av Candida albicans overvekst eller dermatofytter (dvs. Microsporum), men disse hudsykdommer kan ansporet av overflødig candida i tarmen og fordøyelseskanalen. Dette er spesielt tilfelle med tilbakevendende infeksjoner. Systemisk candida overvekst i tykktarmen sammen med sine giftstoffer kan sive inn i blodet. Det kan deretter invadere kroppens celler og organer. Dermed renser en person bør vurdere kroppen ved behandling av soppinfeksjoner. Dette kan bare innebære å spise mer grønnsaker eller gjør kolon renser.

Typer Medisinsk Cures

De fleste soppinfeksjoner på huden som fotsopp eller skrittsopp kan behandles med antisopp kremer eller spray. Anti-sopp pastiller eller suspensjoner er ofte nødvendig for forhold som trøske, som kan påvirke innsiden kinnene i munn, tunge og svelg. Noen ganger er det nødvendig å bruke antibiotika mot soppinfeksjoner, avhengig av alvorlighetsgraden av en persons tilstand. Sopp-infeksjoner på tånegler kan være spesielt vanskelig å kurere. Ofte er en kombinasjon av anti-sopp kremer og antibiotika som brukes for å behandle dem.

Typer av Natural Cures

Listerine kan brukes effektivt som en aktuell kur for eksterne sopp problemer. Listerine inneholder visse urter som mentol og eukalyptol som kan drepe sopp. En kombinasjon av eddik og Listerine kan være svært effektiv i herding både tånegl og hud sopp. Hvitløk er en annen naturlig kur for sopp. Hvitløk olje har vært brukt med hell for eksterne sopp forhold.

Typer av interne Cures

Alle som har en kompromittert eller svekket immunforsvar kan ha candida overvekst i deres kolon eller fordøyelseskanalen. Det finnes flere effektive botemidler for systemisk candida, inkludert juicing med grønnsaker, colonic rensing og colonic vanning. Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer som dreper gjær. Colonic rensing kits har en kombinasjon av urter og matvarer som har sopp-bekjempelse egenskaper, og colonic vanning bruker renset eller ozonated vann for å skylle den store tarmen. Virgin kokosolje og hvitløksfedd kan også eliminere overflødig interne sopp.

Forebygging / løsning

De fleste sopp-infeksjoner kan unngås gjennom riktig hygiene, riktig kosthold og ikke på seg svett eller våte klær i lengre perioder. Det er også viktig å ikke overdrive visse medisiner som antibiotika eller p-piller, som kan stimulere systemisk candida.