Digidexo.com

Lav Kolesterol Diet Plans

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av amerikanerne har høyt kolesterolnivå. En lege bestilt blodprøve høyere enn 240 mg av totalkolesterol indikerer at kroppen er i faresonen for hjertesykdom. Fordi høyt kolesterolnivå har ingen symptomer, er det viktig å få testet. Også anbefalt av Department of Health and Human Services er en lav-kolesterol diett som unngår usunt fett. Finn ut mer om hva kosthold er best for høyt kolesterolnivå.

Mettet fett

Tre typer fett øker risikoen for høyt kolesterol: mettet fett, transfettsyrer og fettstoffer. The American Heart Association anbefaler å begrense mettet fett til 7 prosent av kostholdet ditt. Mettet fett finnes i animalske produkter som pølse, smør, biff, ost, svinekjøtt, spekk og melk. De omfatter også palmeolje, kokossmør og kokosolje. Les pakken etiketter for noen av disse oljene. Unngå nondairy creamers, fordi de inneholder kokosolje. I stedet for å spise kjøtt, velg proteiner som fisk og soyabønner produkter. Fisk inneholder viktige omega-3 fettsyrene som hjelpemiddel i å gi kroppen med nødvendige næringsstoffer for hjerte helse. Sjekk ut kjøtt alternativer med soyabønner som tofu, tempeh og veggisburgere. I stedet for å spise et hjerte-clogging hot dog eller hamburger, nyte en tofu hund eller veggie burger på en hel-korn bun. Krydder som sennep og velsmak har liten eller ingen fett.

Transfettsyrer

Transfettsyrer er mer kjent som transfett. Disse fettsyrene ble opprinnelig brukt til å gi mat en lengre holdbarhet. De er generelt funnet i margarin, stekt mat og bearbeidet mat. The American Heart Association foreslår å gjøre dette fettet bare 1 prosent av det daglige matinntaket. Med andre ord, prøv å unngå transfett ved å lese etiketter. Mange bedrifter som produserer matvarer som potetgull i emballasje som indikerer transfett ble ikke brukt under produksjonen. Selv om disse matvarene kan være blottet for transfett, de er som regel tomme kalorier. En tom kalori er en høy-energi mat som gir lite ernæringsmessige fordeler. Hvis du savner den salte smaken av chips, prøv steking grønnkål strødd med soyasaus. Varm opp ovnen på høy, og pop dem inn til sprø. Får du ikke bare at salt du ønsker, men en matbit full av fiber, som hjelpemidler i vekttap og insulin stabilisering.

Flerumettet og enumettet fett

Flerumettet og enumettet fett er to fettsyrer som faktisk er bra for deg. Innlemme disse fett i kostholdet ditt ved å spise avokado, nøtter, laks, sild, ørret, soyaolje, solsikkeolje, rapsolje og olivenolje. Bruk oljer i moderate mengder. Mange slankere eller folk prøver å spise et riktig kosthold gjør den feilen å dekke sine salater med dressinger som noen ganger har mer kalorier enn hamburgere. Snarere enn å ha en høy-kalori salatdressing, lage en bruker 2 ss. olivenolje, en beholder med vanlig yoghurt, hakket hvitløk og 1/4 kopp hakket gressløk. Bruk noen av disse erstatter for lav-kolesterol diett plan. Du kan finne andre lav-kolesterol oppskrifter ved å sjekke ut Resources.