Digidexo.com

Rapid vekttap for kvinner

Alle ønsker å gå ned i vekt. Dessverre, det som regnes for å være den sunneste hastigheten for å miste vekt er kanskje ikke hva noen kvinner har i tankene. Rapid vekttap bør ikke overstige et sunt nivå, eller det er en helserisiko, og resultatene vil ikke bli langvarig eller permanent.

Sunt kosthold for vekttap

Den beste måten å gå ned i vekt for kvinner er å spise en godt balansert og sunt kosthold. Dette bør bestå av frukt, grønnsaker, fiber, magre proteiner, karbohydrater og en liten mengde god fett. En kjepphest diett kan love en raskere vekttap, men det er aldri et varig resultat. Den sunneste kostholdet for kvinner er en som tillater dem å miste 1 til 2 kg. per uke av vekt. Dette kan ikke virke som et stort beløp, men å miste £ 2. per uke vil raskt legge opp til noen alvorlige vekttap.

Planlegg Diet

En vellykket diett er en som er godt gjennomtenkt og planlagt i forhånd.Underholdnings planleggingen av en diett er ofte det vanskeligste. Når du bare starte opp på en diett, er det viktig å planlegge ut hvert måltid og snacks i løpet av en dag. Det er best å planlegge en uke i forveien, slik at du alltid vet hva du skal spise i løpet av uken. Arbeidsuken kan bli ganske hektisk, og hvis du allerede har dine måltider planlagt ut, vil du ikke å slite for å komme opp med et sunt og godt balansert måltid.

Snacks er en viktig del av kostholdet ditt. Det er aldri en god idé å planlegge en diett som ikke inkluderer midten morgen og midt på ettermiddagen snacks. Du kan slå sult mellom måltidene ved å planlegge på en sunn snack av frukt, grønnsaker eller andre lav-fett valg. Sukkerfri Jell-O er et godt valg for et mellom måltid snack og det har bare fem kalorier per porsjon.

Trening

Øvelsen vil sikkert øke hastigheten på vekttap når det brukes sammen med et sunt kosthold. En god helse plan for å miste vekt bør omfatte regelmessig mosjon hver day.Those som er ny til å utøve kan begynne med gåing og gradvis arbeide opp til mer anstrengende aktiviteter. Bunnlinjen på øvelsen er at det skal være enjoyable.When øvelser som du gjør hver dag er noe som du faktisk ser frem til, vil du være mer sannsynlig å holde tritt med den.

Belønninger

En fabelaktig incitament for å miste vekt er små belønninger som du gir deg selv underveis for å nå målene. Bryt målene dine opp i håndterbare trinn og har tenkt på en liten godbit når du når målet. Få neglene gjort eller kjøpe en spesiell del av smykker eller sko. Den faktiske belønningen spiller ingen rolle så lenge det er noe som gir deg et insentiv. Prøv ikke å gjøre dine belønninger matvarer. Mange gjør dette, og det kan ha effekt av avsporing diett planer.