Digidexo.com

Urter for å kurere Livmor Fibroids

Fibroids er svulster som oppstår hyppigst hos premenopausale kvinner. De skyldes ubalanser i østrogen og andre hormoner. Det finnes en rekke urter som er mye brukt til å formulere folk rettsmidler for å kurere fibroids.

Nattlysolje

Dette urte olje er rik på anti-inflammatoriske stoffer som kalles essensielle fettsyrer som hjelper kurere fibroids ved å lindre betennelser og smerter forårsaket av fibroids.

Kjerringrokk

En urte infusjon av kjerringrokk brukes til å lindre symptomene på fibroids ved å skylle leveren for giftstoffer. Leveren er ansvarlig for å bryte ned overflødig østrogen, som hjelper til å lindre symptomene.

Goldenseal

Bruken av goldenseal i urte rettsmidler for å behandle fibroids dateres også tilbake i århundrer. En biologisk komponent av dette urt kalt alkaloid berberin reverserer og hindrer utvikling av fibroider i livmorveggen.

Rødkløver

Rødkløver inneholder høye nivåer av fytoøstrogener, som er gunstig ved behandling av fibroider. Phytoestrogegns er anlegget forbindelser med en lignende kjemisk struktur som østrogen. (Se Ressurser for mer informasjon)

Wormseed

En annen urt som brukes som et middel for fibroids er wormseed. Å gjøre det te, er wormseed urt tørket og deretter gjennomsyret av varmt vann.