Digidexo.com

Hvordan Cut Alle Sukker ut av din diett for å gå ned i vekt

Folk sliter med vekttap kan føle at moderate endringer ikke gir dem de positive resultatene de søker. Hvis kutte ned på kalorier og trener et par ganger i uken er ikke hjelpe deg å miste vekt raskt nok, kan det være lurt å vurdere å redusere mengden av sukker i kosten.

Hvordan Cut Alle Sukker ut av din diett for å gå ned i vekt

Evaluer din diett og finne ut hvor du kan redusere sukker

•  Evaluer din nåværende matvaner. Mange undervurderer hvor mye sukker de spiser på en jevnlig basis. En god måte å få en ærlig visning av sukkerinntak er å holde en matdagbok for ca en uke. Skriv ned alt du spiser, og du vil innse at sukkeret du spiser er mye mer enn sukker du legge til matvarer, slik som din morgenkaffe. Det er sukker i mange matvarer du kan ikke mistenkt, som ketchup. Les etiketter og inkludere den i maten din journal for å gi deg et bedre inntrykk av hvor mye sukker du spiser hver dag.

Kutte ned på raffinerte eller "enkle" karbohydrater. Nå som du vet hvor mye sukker du spiser, kutte ned på de enkle sukkerarter. Dette betyr at ingen godteri, hvitt brød eller pasta, kjeks, kake, eller iskrem. Mange av disse matvarene har absolutt ingen ernæringsmessig verdi, og vil bare sette deg opp for en sukker krasj senere. Hvis du eliminere disse fra kosten, vil kroppen din regulere, og du vil til slutt stoppe craving dem helt.

Reduser inntaket av komplekse sukker. Nå her er den vanskelige delen: Det er sukker i noen matvarer, for eksempel frukt, som er bedre for deg enn de i en candy bar, men de er fortsatt sukker. Og noen frukter har mer sukker enn andre. For eksempel har vannmelon mye sukker i det, men epler har mindre. Bananer har også en rekke av sukker i disse sammenlignet med andre frukter. Bli kjent med sukker nivå av frukt og grønnsaker, og kutte ned på de med et høyt nivå av sukker. Dette vil også bidra til å redusere sukker cravings.

Lag en ny diett basert på å fjerne alle disse sukker fra kostholdet ditt. Nå som du er kjent med en no-sukker måte å spise, bør du sørge for at dine matvarer inkluderer ikke eventuelle uventede sukker. Denne nye planen vil hjelpe deg å gå ned i vekt fordi de fleste sukkerholdige matvarer gir liten eller ingen ernæringsmessig verdi på et høyt kalori kostnad. Når du gjøre plass i din diett for andre matvarer, vil du finne at du vil være full med færre kalorier.

Hint

  • Ikke forvent å kutte alt sukker ut av dietter umiddelbart. Dette vil kreve forberedelser og litt undersøkende arbeid. Du er nødt til å venne seg til å lese etiketter og leter etter "skjult" sukker.
  • Det er viktig å være klar over at et balansert kosthold er et sunt kosthold. Du bør sørge for å konsumere alle de matvaregruppene: frukt / grønnsaker, korn, kjøtt / fjærfe, fett / oljer, og meieriprodukter. Moderasjon er nøkkelen, men du bør også ha variasjon å sikre at du får alle de vitaminer og mineraler kroppen trenger for å fungere på et optimalt nivå.