Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for en hendelse

Spesielle begivenheter kan være en stor grunn til engstelse i form av å se ditt beste. Utseende betyr noe, for å gjøre et godt inntrykk og vise selvtillit. Vekttap utfordringer knyttet til kunnskap, disiplin og motivasjon. Det ultimate målet er å forplikte seg til en fitness diett på lang sikt, snarere enn aggressivt slippe pounds for ett enkelt øyeblikk i tid.

Hvordan å miste vekt for en hendelse

•  Prioriter dine kroppsdeler etter funksjon og utstilt på bestemt hendelse. For eksempel kan kvinner som forbereder seg til å bære badedrakter på varme-vær klima eller aftenkjoler til formelle begivenheter ser å utvikle velskapt armer, ben, midsections og cleavage. I mellomtiden vil idrettsutøvere trening for en kommende sesongen vil slippe vekt, uten å miste styrke.

Sett realistiske mål. Målsetting er knyttet til alle faser av vekt-tap plan, som inkluderer utseende, kosthold og mosjon. Realistiske mål motivere deg til å begå full innsats, uten å bli motløs av å streve for uoppnåelig perfeksjon. Det første målet bør være ganske enkelt å jobbe hardt for å gjennomføre en plan. Ikke besette over sluttresultatet når du begynner regimet. Fokus på klisjeen om "prøver ditt beste," før innsnevring ned disse målene til spesifikke kroppsvekt, matinntak og mosjon repetisjon teller.

Sjekk din diett. Innse at vekt-tap knyttet til å bruke mer kalorier for energi enn du tar inn. Begrense eksponeringen mot mettet fett og sukker som konverterer seg til fett når ubrukt for fysisk aktivitet. Balansert diett bør være høy på proteiner og vitaminer for å tjene som materiale for å bygge muskler. Fisk, magre kyllingbryst, frukt og grønnsaker er matvarer som er høy i protein og energi-innhold, uten store mengder kalorier og fett.

Trening for å gå ned i vekt og forme kroppen din. Isolere og styrke-trene prioriterte kroppsdeler to ganger per uke. Du vil fullføre en trening for hele kroppen ved å integrere kardiovaskulær trening og separate muskelgrupper inn i rutinen. Vekt-toget i minst 45 minutter tre til fem dager i uken, jobber forskjellige muskler hver økt. I tillegg bør du delta i lett til moderat kardiovaskulær trening i 20 minutter hver dag.

overvåke framgangen. Skape og opprettholde en journal notering detaljene knyttet til inntak, kroppsvekt og trening posten. Tidsskriftet fungerer som en baseline for å sammenligne historiske resultater. Arbeide for å øke intensiteten på bestemt plan som arrangementet nærmer seg. Opprettholde og videre din fremgang etter hendelsen er fullført.

Hint

  • Informere nære venner, familie og bekjente av dine mål å gå ned i vekt. Justere selv med støttende mennesker som deler de samme verdier. Disse personene skal skape tillit og bidra til å håndheve parametere knyttet til vekt-tap plan. Du kan selv finne en trening kompis å holde motivasjonen oppe. Sette avtaler å trene sammen.
  • Det er en viss risiko forbundet med eksponering for overdreven trening og typer mat forbindelser. Hvile, og selv fettinntak i moderate mengder er viktig for kroppen funksjon. Lær å være fornøyd med din kroppstype og den innsatsen som er lagt frem, i stedet for å idealisere bilder. Tillit alltid ser bra ut.