Digidexo.com

Activella bivirkninger

Activella er et hormon erstatning stoff som brukes til å behandle symptomer på overgangsalder. Det består av to bestanddeler, østradiol og noretindron, som erstatter østrogen og progesteron hhv. Activella behandler menopausale symptomer som hetetokter, vaginal irritasjon og eggstokksvikt.

Typer

Activella er bivirkninger variere fra mild til alvorlig. Felles og milde symptomer inkluderer ømme bryster, svakhet, mørkere hud og endringer i menstruasjonssyklusen. Alvorlige bivirkninger er sjeldne, og kan omfatte pustevansker, hevelser i ansikt, bryst klumper, magesmerter og besvimelse.

Betydning

Utseende av alvorlige bivirkninger indikerer at en alvorlig komplikasjon, så som en overdose, kan ha oppstått.

Betraktninger

Hvis tatt i forbindelse med Activella, kan blodfortynnende føre til økt bivirkninger. Andre medisiner, vitaminer eller urteprodukter kan også samhandle med Activella.

Løsning

Bivirkninger kan ofte bli løst ved å justere dosen av Activella. I tilfellet med alvorlige bivirkninger eller medikamentdosering, er øyeblikkelig medisinsk hjelp er nødvendig.

Advarsel

Activella bør ikke tas av personer som lider av leversykdom, blodsykdommer, unormal vaginal blødning eller kreft. En dosejustering kan være nødvendig for folk som har høyt blodtrykk, nyresykdom, astma, diabetes eller galleblæren sykdom.