Digidexo.com

Vann piller for å miste vekt

Det finnes mange metoder for å miste vekt. Spesifikke dietter og utøve rutiner blir stadig annonsert til oss. Piller, pulver og måltid erstatninger er også populære elementer for å bruke i vår søken etter en mindre midje. Blant disse kosttilskudd er en bestemt type som kalles diuretika, mer kjent som vanndrivende.

Hva er en Water Pill?

En vann pille er en type stoff som får kroppen til å eliminere mer vann enn du gjør normalt. Disse pillene inneholder ting som koffein, hvis du ser på de over-the-counter versjonene, til furosemid, hvis du tar det som en foreskrevet medisin fra en lege.

Vann piller forskjellig. Noe arbeid på en bestemt del av nyrene, noen bruker visse kjemikalier, andre gjør sitt arbeid mens sparsom andre næringsstoffer som kan spyles ut med urinen.

Hvem bruker the Water Pill?

Vannet pillen blir brukt som helst vann må elimineres. Kvinner kan bruke vann pille å lindre væskeansamlinger i forbindelse med PMS, kan kjemoterapi pasienter være foreskrevet en vanndrivende for å sikre kjemikalier i sin terapi skylles ut av kroppen sin. Andre pasienter, som de med hjertesvikt, bruker du vann pille å lindre høyt blodtrykk relatert til vann oppbevaring. Kosten bruker også vann pille å skylle ut vann fra kroppen sin.

Kan du gå ned i vekt med en Water Pill?

Det er mulig å gå ned i vekt med en vann-pille, som det fremmer eliminering av vann, og derfor, noe vekt. En dieter kan kaste flere pounds, avhengig av mengden av vann som er lagret i kroppen, og hvor mye av diuretikumet tar han eller hun.

Det er imidlertid viktig å merke seg at vann pillen bare fremmer eliminering av vann, ikke fett. Så selv om du kan miste et par pounds av vann, mengden av fett i kroppen din forblir den samme. Effekten av vann vekttap ikke er like varig som virkningene av vekttap.

Kan du overdose på vannet Pill?

Vann omfatter det meste av kroppen og er nødvendig for forskjellige ting som effektiv fordøyelse, kroppstemperatur og vedlikehold eliminering av avfall. Derfor er det nødvendig å ha en viss mengde vann i kroppen til enhver tid.

Overforbruk av vann pille resulterer i en rekke forhold fra hodepine til hjerteproblemer. De som kontinuerlig bruke vann piller kan ha behov for å øke sin kaliuminntak eller bytte til et kaliumsparende vanndrivende, som kalium er avgjørende for riktig funksjon av hjertet. Det er også en av de næringsstoffer lett spyles bort med bruk av vann pille. Faktisk, alle som planlegger å bruke vann piller på en jevnlig basis bør sjekke med sin lege, som upsetting balansen av kalium i alle retninger kan bli fatal.

Andre spørsmål knyttet til vann piller

Noen vann piller vil gjøre deg følsom for sollys eller senke din toleranse for alkohol. Andre kan gi deg allergi eller samhandle med medisiner du allerede tar. Det ville være lurt å konsultere legen din før noen langvarig bruk av diuretika.