Digidexo.com

Herbal Weight-Loss Formula

Det finnes en rekke urte vekttap formler på markedet som inneholder en cocktail av ingredienser, noen ganger så mange som 20 forskjellige urter, planter, mineraler, vitaminer og andre ekstra ingredienser. I det minste en av seks populære urter er lagt i forskjellige formler med ukjente langtidseffekter. FDA godkjenner ikke vekttap formler før de går på markedet.

Bitter Orange

Bitter appelsin i vekttap formler blir spioneringen som den nye "ephedra erstatning" midt krav at det reduserer appetitten. Ephedra ble forbudt av FDA på grunn av dødsfall og 800 tilfeller av toksisitet. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin, bør efedrin brukes under tilsyn av en kvalifisert herbalist. Det ble selges over disk som et vekt-tap formel. The Mayo Clinic mener bitter appelsin kan ha bivirkninger som ligner på de av efedrin.

Hoodia

Hoodia er en blomstrende, kaktus-aktig plante innfødt til Kalahari-ørkenen i det sørlige Afrika. Det sies å redusere appetitten. Når solgt for vekttap, inneholder formelen ofte andre urter eller mineraler som grønn te eller krompikolinat. Urtene er tatt i kapsler, tyggetabletter, flytende ekstrakter eller te. Det er imidlertid ikke noe vitenskapelig støtte for hoodia for bruk som et vekt-tap supplement.

Chromium

Krom sies å være nyttig for å redusere kroppsfettet og bygge muskel. Fordi det bistår i den cellulære respons på insulin, er det ofte forbundet med behandling av diabetes og som benyttes i vekt-tap formler. Ifølge Mayo Clinic, er det trygt, men lite sannsynlig å bygge muskler eller føre til vekttap.

Konjugert linolsyre (CLA)

Konjugert linolsyre er solgt i formler som utgir seg for å bidra til å redusere appetitten og brenne kroppsfett samtidig bevare muskel. The Mayo Clinic er enig i at det kan redusere kroppsfett og øke muskel, men det er ikke sannsynlig å redusere den totale kroppsvekten. Bivirkninger er diaré, fordøyelsesbesvær og andre gastrointestinale problemer.

Grønn te ekstrakt

Grønn te-ekstrakt har vært brukt alene eller i forskjellige formler for å øke kalori og fettmetabolisme og redusere appetitten. Men, sier Mayo Clinic det ikke er nok bevis til å støtte slike krav. Grønn te ekstrakt har koffein som kan føre til søvnløshet, hyppig vannlating, angst og irritabilitet. Det har også vitamin K, noe som kan gjøre antikoagulerende legemidler, som for eksempel warfarin, mindre effektiv.

Advarsel om Herbal vekttap formler

Ifølge FDA, ikke en produsent trenger ikke å bevise effektiviteten eller sikkerheten til urte kosttilskudd før du setter produktet på markedet. Produsenter er forventet å følge god produksjon praksis (GMP). Forbrukere rådes til å være klar over at selv om urter kommer fra naturlige kilder, som ikke alltid bety at produktet er trygt.