Digidexo.com

Hvordan måle tommer for Weight Loss

Ifølge Ekte kvinner Fitness, kan tråkke på en skala ikke være den beste måten å spore vekttap. Når folk flest starte en diett og mosjon plan, de håper å få slankere og mindre, ikke spesifikt miste pounds, per si. Når du starter en streng treningsplan, kan du miste fett, men få muskler, som har mer masse og kan faktisk gjøre deg tyngre. Måling av inches som du har utøst, snarere enn de pounds du har mistet, vil gi deg en mer nøyaktig mål på din fremgang.

Hvordan måle tommer for Weight Loss

Trekk målebånd rundt den bredeste delen av bysten din for å få brystet måling. Hvis du er en kvinne, bruke BH som du normalt ville ha.

•  Pakk målebåndet rundt den tynneste delen av din midsection, omtrent en tomme over navlen, for å få din midjemålet.

Senk målebånd til den bredeste delen av din midsection å få din naturlige hoftemålet.

Stå med føttene fra hverandre og vikle målebånd rundt den bredeste delen av hvert lår. Dette er din låret måling. Ta hvert lår måling individuelt.

Finn midtpunktet mellom skulderen og albuen og mål rundt dette punktet for å få måling av biceps. Du bør måle hver biceps individuelt.

Finn den bredeste delen av leggen din og måle rundt den for kalv størrelse. Du bør måle hver av dine kalver individuelt.

Merk disse seks målinger i et tidsskrift hver uke for å følge utviklingen din.

Hint

  • Med unntak av BH i trinn én, bør du ikke ha på seg klær når du tar disse målingene. Dette vil sikre at tallene er korrekte.