Digidexo.com

Hva er bivirkningene av Lida?

Lida daidaihua er en vekt-tap supplement annonsert som inneholder "ulike urteekstrakter." Sannheten er at lida inneholder sibutramin, et stoff som har potensial til å forårsake skadelige bivirkninger.

Betydning

I begynnelsen av 2009, US Food and Drug Administration utstedt en advarsel for Lida, en angivelig naturlig urte vekttap supplement. FDA advarte at Lida var ikke en naturlig eller urte produkt, og at det kunne utgjøre en alvorlig helserisiko.

Typer Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av den aktive bestanddel i Rita, sibutramin, er angst, forstoppelse, svimmelhet, tørr munn, hodepine, irritabilitet, angst, søvnløshet og nesetetthet, ifølge Mayo Clinic.

Legemiddelinteraksjoner

Sibutramin har potensiale til å forårsake livstruende bivirkninger. Extreme hypertensjon, kan rask hjerterytme og hypertermi resultatet når kombinere sibutramin med medisiner som MAO-hemmer antidepressiva, migrene narkotika sumatriptan, opioider som fentanyl, eller stemningsstabiliserende medikament litium.

Risiko

Sibutramin har potensial til å forårsake anfall, hjertebank, racing hjerterytme og høyt blodtrykk, ifølge RxList.

Betraktninger

Siden effekten av sibutramin ved fosterutvikling er ikke kjent, unngå å ta Lida mens gravide. Hvis du har en historie med glaukom, hjertesvikt, høyt blodtrykk, epilepsi, koronarsykdom, arytmier, leversykdom, hjerneskade, gallestein, slag eller nyresykdom, advarer Mayo Clinic at det kan være utrygt å bruke produkter som inneholder sibutramin .