Digidexo.com

Hvordan øke Kjole Størrelse

Hvordan øke Kjole Størrelse


Selv om de fleste kvinner forsøke å redusere sin kjole størrelse, andre kvinner satse på det motsatte. Vektkontroll er en av de fysiologiske egenskapene som er vanskeligst å mestre. Forsøk på å få en kjole størrelse kan være like vanskelig som å prøve å slippe en størrelse. Imidlertid er vekten ikke den eneste faktor som bestemmer fysiske størrelse. Muskelmasse og definisjon også spille en betydelig rolle. Ved å justere hvordan du nærmer deg disse faktorene, kan du øke dine proporsjoner på en sunn måte.

Hvordan øke Kjole Størrelse

•  Spis hele dagen. Konsumere mat og drikke hele tiden, men komfortabelt. Ikke ting selv, men prøver å spise små porsjoner hver 2 eller 3 timer. Jo mer kalorier du forbruker, jo mer vekt du vil få.

•  Øk mengden av korn og bearbeidede karbohydrater du spiser hver dag. Karbohydrater og korn har mye kalorier. De fleste synes karbohydrater - spesielt brød og pasta - for å være den mest tilfredsstillende mat å konsumere. Plukk dine favoritter, og ta del daglig.

Legg til mer protein i kosten din. Kjøttbasert og vegetariske proteiner har mer fett enn korn, frukt og grønnsaker. Legge mer kjøtt til måltidene er en sikker måte å øke vekten din.

Konsumere to porsjoner med meieriprodukter hver dag. Meieriprodukter er de mest fett-laden matvarer. Men legene anbefaler at en person bør spise en eller to porsjoner om dagen for å oppnå en godt avrundet kosthold. Legg ost, rømme og hele melkeprodukter til måltider, i moderate mengder. Erstatte skummet eller 2% melk med helmelk som er beriket med vitamin D. Sett margarin med begrensede porsjoner med ekte smør.

skyte inn mer fett og oljer. Forbered mer av maten i matolje eller smør. Ikke gå over, eller du vil bli syk. Inkluder ingrediensene i moderate mengder.

Spis høy-kalori snacks som nøtter, tørket frukt, kjeks og chips.

Unngå vann og diett drikker. Konsumere juice, sportsdrikker og varm sjokolade i stedet. Drikkevarer er en enkel måte å legge til kalorier i kostholdet ditt.

Ikke hoppe over dessert. Hengi moderat hver dag.

Øvelse hofter, lår og bak med vekt-trening og motstand. Hopp fartsfylt cardio, som er for slanking kroppen. Konsentrer deg om å bygge muskel i kjernen og nedre ekstremiteter. Legg vekt og styrketrening til rutine. Løfte vekter, bruke høy strekk innstillingene på vekt maskiner, legge stigning i stedet for hastighet på tredemølle eller bruke en stepmaskin.