Digidexo.com

Hvordan velge fem vitaminer

Hvordan velge fem vitaminer


Flere og flere oppdager fordelene med å ta vitaminer. Vitaminer kan ikke bare hjelpe deg å holde seg frisk, men kan hjelpe deg å gjenopprette fra sykdom. Det er mange vitaminer og vitamin-kombinasjoner.

Hvordan velge fem vitaminer

•  Start med en multi-vitamin tablett som du tar en gang daglig når du vil velge fem grunnleggende vitaminer. Det er viktig å ta en multi-vitamin, spesielt når du tar andre single typer vitaminer eller vitamin kombinasjoner. En god multi-vitamin inneholder alle vitaminer og mineraler kroppen trenger i den minste anbefalte dosen. Når du tar en type vitamin, vil kroppen "søk" for de andre. Så, er det viktig å ta en multi-vitamin tablett for å holde systemet i balanse.

Ta vitamin C som en av de fem vitaminer du velger for optimal helse. Vitamin C er en av antioksidantene og det er også gode for å bekjempe infeksjoner. Vitamin C har blitt vist i studier for å ikke bare herde infeksjoner, men også for å forbedre tannhelsen. Vitamin C er så effektiv i behandling av infeksjoner, selv tanninfeksjoner svare på vitamin C. Når tatt regelmessig, vitamin C senker mengden av bakterier i munnen og begrenser dannelsen av plakk på tennene og tannkjøttet.

Velg vitamin E som en annen av de fem grunnleggende vitaminer når du velger kosttilskudd. Vitamin E er en av de viktige antioksidanter for god sirkulasjon og hjertesykdommer. Studier har vist at inntak av vitamin E regelmessig kan bidra til å forhindre hjertesykdom og har mange andre fordeler.

Velg vitamin A som en annen av de fem vitaminer du tar regelmessig. Vitamin A slår seg sammen med vitamin C og vitamin E for å beskytte blodkar og andre kroppsvev. Vitamin A er også et viktig vitamin for å bygge et sunt immunsystem.

Vet at hvis du vil velge fem vitaminer for å ta regelmessig, er vitamin B6 annen god en. Dette vitamin er nyttig i arbeidet med stress og effekter som stress kan forårsake på kroppen. Vitamin B6 er også viktig for å bygge og vedlikeholde en kraftig immunsystem.