Digidexo.com

Hvordan beregne din BMI Bruke Arm Span

Hvordan beregne din BMI Bruke Arm Span


Din kroppsmasseindeks, også kjent som BMI, beregnes av din vekt og høyde målinger. Din BMI er ikke en direkte indikasjon på vekt, men plasserer kroppen din inn i ulike kategorier som: undervektig, normal, overvektig eller fete.

Siden en persons armer spenn er omtrent den samme som deres høyde, kan denne målingen kan brukes som en ganske pålitelig middel til å måle BMI.

Hvordan beregne din BMI Bruke Arm Span

•  Stå rett opp med hodet vendt forover, og armene rett ut, parallelt med gulvet. Dette sikrer den mest nøyaktig måling av arm span.

Mål (i inches) fra venstre fingertupp, over torso, og endte på høyre fingertuppen. Dette er et tilnærmet mål for din høyde.

Bruk en skala for å veie deg, fortrinnsvis om morgenen, uten klær. Hvis du har tid, gjør en vektmåling hver dag i tre dager. Total disse tre målingene og dele det tallet med tre. Dette er din vekt i pounds.

Beregn din BMI ved hjelp av mange online kalkulatorer for dine data, eller følgende formel: (vekt i kg x 703) / (høyde i inches) ².

Sjekk resultatene dine, som faller inn i en av fire kategorier. En BMI under 18,5 indikerer kroppen din er undervektig; 18,5 til 24,9 steder vekten innenfor normalområdet. En BMI på 25 til 29,9 kan tyde på at kroppen din er over den anbefalte vekt for din høyde; og en BMI over 30 steder din vekt i obese kategorien.