Digidexo.com

Kan ediets Arbeid for Hashimotos vektøkning?

Kan ediets Arbeid for Hashimotos vektøkning?


Hypotyreoidisme, kjent som Hashimotos sykdom, kan føre til tretthet, depresjon og vektøkning. Selv ediets ikke spesielt ta Hashimotos, kan pasienter med lav skjoldbrusk funksjon bruke nettstedet til å etablere et sunt kosthold basert på deres individuelle behov og potensielt hjelpe til med vekttap.

Kosthold og Hashimotos

Pasienter som tar syntetiske skjoldbrusk medisiner bør unngå matvarer som hemmer opptaket av skjoldbruskkjertel hormon, som for eksempel ekstremt høy-fiber matvarer, mange nøtter, rosenkål, reddiker, blomkål, grønnkål og soyaprodukter. eDiets brukere med Hashimotos kan velge erstatninger for disse matvarene eller velge å eliminere dem helt i en tilpasset måltid plan.

eDiets planer

Registrerte dietitians og andre eDiets medlemmer kan gi råd og støtte til å tilpasse programmer og maksimere vekttap potensial for brukere med Hashimotos, men området støtter ikke et spesielt program for de med skjoldbrusk dysfunksjon.

Advarsler

The Mayo Clinic tyder på at ingen diett har vist seg å forbedre thyroid funksjon. Et sunt kosthold vil hjelpe Hashimotos pasienter oppnå sikker og effektiv vekttap, men det vil ikke returnere thyroideafunksjonen til det normale.