Digidexo.com

Hvordan bruke vitaminer for Nervøsitet

Angst og nervøsitet er ødeleggende for kroppen når opplevd over en lengre periode. Stress reduserer oksygennivået i blodet, noe som reduserer organfunksjon. Nok stress kan seriøst hindre din helse. Hvis du ønsker å gjøre noe med din nervøsitet, trenger du ikke å ta reseptbelagte medisiner for å bidra til å løse problemet. Det er noen vitaminer du kan ta for å lette din angst. Følg denne veiledningen hvis du ønsker en mer naturlig tilnærming for din nervøsitet kur.

Hvordan bruke vitaminer for Nervøsitet

•  Ta 3 typer vitamin B (tiamin, pyridoksin, og niacinamide), 3 ganger per dag. Mens alle tre har en type dempende effekt på hjernen, også bidra til å stabilisere laktatnivåer. Fosser laktatnivåer føre til angstanfall i personer med nervøsitet. Vitamin B minimerer, og noen ganger helt eliminerer, angstanfall.

forbruker minst 20 milligram sink pr. Imidlertid aldri ta mer enn 100 milligram av sink i en dag. Sink er et viktig vitamin i kampen og beskyttelse mot frie radikaler. Frie radikaler er skadelige celler forårsaket av nervøsitet.

utnytte kraften av magnesium og kalsium når de tas sammen. Du trenger bare å ta disse vitaminene gang per dag. Faktisk, tar dem en time før sengetid er ideelt fordi de jobber sammen for å hjelpe deg å sove. Mens kalsium har en avslappende effekt, magnesium utgivelser spenning og muskelspasmer forårsaket av nervøsitet.

Kontroller at binyrene fungerer korrekt ved å ta vitamin C med bioflavonoider og kalium. Dele dosen opp 3 ganger i løpet av dagen. Når de tas sammen de gir en beroligende effekt på kroppen.

Ta en vitamin E supplement for å bidra til å øke oksygen til hjernen. Oksygen molekyler blir overført til hjernen ved hjelp av vitamin E. vitamin E også beskytter kroppen mot frie radikaler forårsaket av nervøsitet. Dette tillegget kan tas en gang per dag.

Hint

  • Sørg for å snakke med lege og la henne vite hva vitaminer du tar. Noen medisiner negativt reagere med visse vitaminer, så det er i din beste interesse å la din lege eller apotek vite.
  • Ikke feil niacin for niacinamide. De er to veldig forskjellige vitaminer. Hvis så mye niacin er tatt tre ganger per dag, kan det være svært giftig.