Digidexo.com

Atypiske anginasymptomene

Selv om de fleste mennesker som lider av angina, som er et symptom i seg selv av koronarsykdom, viser klassiske symptomer, kan noen mennesker manifest "atypiske" tegn på tilstanden. Ifølge University of Maryland Medical Center, vil disse menneskene oftest være kvinner og eldre voksne. Dette betyr ikke at disse populasjonene ikke nødvendigvis vil oppleve klassiske symptomer, som brystsmerter, ubehag eller tetthet; Det betyr bare at de er mer sannsynlig at lider av atypiske symptomer enn andre bestander.

Kortpustethet

Når hjertet er ute av blod, noe som vil ses i koronar hjertesykdom, en person vil typisk lider av angina. Normalt ville dette føre til brystsmerter, men en atypisk symptom på denne tilstanden kan være kortpustethet, ifølge Physicians 'Desktop Reference. Dette kan være en plutselig åndedretts endring som føles som om du har blitt unexplainably omstendelig.

Kvalme

En annen atypisk symptom på angina kan innebære en viss grad av kvalme. Igjen, dette vil generelt være en plutselig følelse, omtrent som den nevnte respiratoriske symptomer, når hjertet er ute av oksygen på grunn av en reduksjon av blodstrøm. Noen ganger er dette kvalme så overveldende at det kan føre til at en person til å spy.

Svakhet

For noen mennesker, kan angina bringe om atypisk symptom på svakhet. Dette vil være en brå og uventet svakhet som kan be en person til å ta et sete eller ligge ned. I noen tilfeller kan denne svakheten være så stor at knærne vil spenne og de vil falle til bakken.

Besvimelse eller svimmelhet

På grunn av reduksjon i oksygen kommer til hjertet, kan en person som lider av angina oppleve atypisk symptom på en svimmelhet eller svimmelhet. Denne følelsen vil være fraværende av brystsmerter, mye som de andre symptomene som allerede er nevnt, og ville truffet ganske plutselig. Av og til kan det ørhet eller svimmelhet føre en person til å besvime. Dette er annerledes enn svakhet, som bevissthet kan gå tapt sammen med denne symptom.

Svette

Det er også potensial for angina å be atypisk symptom av svette. Dette ville være en ufortjent svette, og kan være ganske problematisk for kvinner, særlig med fravær av brystsmerter. Når en kvinne går gjennom overgangsalderen, kan hun feil av svette bedt av angina som en standard hot flash.