Digidexo.com

Hvordan endre en Sleeping Schedule for en baby

Hvordan endre en Sleeping Schedule for en baby


Babyer kan ha rotet opp søvn tidsplaner. Mens babyer er inne i sine mødre, er det alltid natt tid, så etter babyer blir født, tar det en del arbeid for å få dem på en vanlig søvn tidsplan. Også, i motsetning voksne, babyer bare ikke har energi og utholdenhet voksne gjør. Det finnes triks for å få en baby til å sove når det er tid for alle andre å gå til sengs også, selv om dette ikke garanterer at de vil holde seg i søvn gjennom hele natten.

Hvordan endre en Sleeping Schedule for en baby

•  Hold ham opp senere enn vanlig. Parenting.com foreslår dette som en måte å få barnet til å sove senere på morgenen. Hvis han våkner opp for tidlig, vil dette være en nyttig løsning. Holde babyen opp senere krever litt oppmerksomhet; lese for ham, eller se en morsom og interaktiv TV eller film sammen. Det bare må være noe som vil holde barnets oppmerksomhet så han ikke sovner for tidlig.

spille spill. Blir du lei henne ut er det mer sannsynlig at hun vil sove gjennom hele natten. Finn noe interaktivt for henne å gjøre, som en sving eller dørvakt. Støy lage spill kan være irriterende for voksne, men de kan være svært underholdende til babyer, så underholde henne med noe som dette før sengetid, og hun vil sikkert være utslitt og sove lenger. Parenting.com antyder også frisk luft; leke med babyen din ute når været tillater det.

Bygg en rutine, og han vil begynne å følge det over tid. Holde en journal over babyens vaner kan være en stor hjelp i å lære hans plan og å kunne endre det. Vær tålmodig når du endrer babyens sovende tidsplan. Babyer er vanedyr, så når den nye planen blir deres vane, vil alle være fredelig.