Digidexo.com

Hjem Babyutstyr Sjekkliste

Hjem Babyutstyr Sjekkliste


Det er mange ting rundt den typiske hjem som kan skade babyer. Det er viktig å sikkerhetssikre huset før bringe en baby inn i den. Ansvarlige foreldre må sørge for at det ikke er noen choking farer, brannfare eller sjansene for babyen får inn noe giftig.

Kvelning og farer

Å holde babyen fra kvelende mens du sover, satte ham til sengs på ryggen. Det er viktig å holde leker og puter ut av sengen under søvn tid. Så snart barnet er gammel nok til å sitte opp, fjern eventuelle mobiler som henger over sengen. Ikke gi barnet noen små leker eller la noe rundt som kan passe inn i munnen hans.

Brannsikkerhet

Hvert soverom bør ha en røykvarsler, enten inne eller rett utenfor den. Sjekk dem en gang hver måned for å være sikker på at batteriene er gode og alarmen fungerer som den skal. Det er mange flere skritt å ta når barnet er en pjokk, som å sette opp en brannøvelse, slik at barna vet hva de skal gjøre i tilfelle en nødsituasjon. The Home Safety Council foreslår å ha en bæresele som er lett flyttes med én hånd, i tilfelle krype under røyken er nødvendig.

Sikkerhet fra Falling Skader

Plasser sikkerhet porter både på toppen og bunnen av eventuelle trapper eller trinn. Sikkerhet stropper bør brukes på høye stoler, stellebord og i barnevogner, slik at barnet ikke kan rulle av eller klatre ut. Vindu vakter eller vindus stopper bør settes i når babyen begynner å bevege seg rundt og turgåing.

Poison Sikkerhet

Les etikettene på alle de under-the-vasken produkter i ditt hjem for å vite hvilke som er giftige. Holde dem høyt eller sette låser eller stoppere på skap for å holde nysgjerrige fingre ut. Ovner, ovner og peiser bør sjekkes en gang i året. Du bør også ha minst en karbonmonoksid detektor i ditt hjem.

Vann Safety

Lagre store bøtter opp-ned for å holde barnet fra å utforske. Bruk en lås på lokket toalett, som en walking baby kan falle inn og drukne. Hold varmtvannsberederen satt til 120 grader Fahrenheit, som varmt vann kan være i tillegg og babyer har tynn hud. Babyen badevannet bør ikke være mer enn 100 grader, i henhold til hjemme Safety Council. Og aldri forlate en baby uten tilsyn i badekaret.