Digidexo.com

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

Betennelse i mandlene er en tilstand som er preget av betennelse i mandlene, som er plassert på venstre og høyre side av baksiden av halsen. Vanlige symptomer relatert til betennelse i mandlene er vedvarende sår hals, opplevd smerte ved svelging, hovne lymfeknuter, lunger i nasal området, hodepine og feber. Årsaker til betennelse i mandlene inkluderer viral eller bakteriell infeksjon, allergi og anstreng stemmen. Hvis du er utsatt for å få denne tilstanden, kan legen din foreslå bruk av antibiotika eller kanskje til og anbefale at mandlene fjernes kirurgisk, hvis saken er mer kronisk. Du kan også være lurt å gi noen alternative løsninger omtanken.

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

•  Ta pau d'arco, som er hentet fra barken av Tabebula avellanedae tre i Brasil, for sine antibiotika egenskaper. Drikking pau d'arco te eller tar det i kapselform vil bidra til å bli kvitt infeksjonen. Ikke ta denne urten uten å snakke med legen din, hvis du lider av en alvorlig sykdom eller er i dag på platehemmende og antikoagulerende medisiner. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta pau d'arco.

Prøv å ta 1/2 ts. av Echinacea tinktur hver fjerde time for å lindre symptomene dine. Dette bør bare gjøres på kort sikt, før du opplever en viss grad av lettelse. Du kan også drikke den i te form. Echinacea er hentet fra en høy-stammet plante, opprinnelig brukt av indianere til å behandle ulike helseproblemer. Det er en populær urt, som vanligvis brukes for å bidra til å styrke immunforsvaret. Du bør unngå solhatt, hvis du er i ferd med å ha en organtransplantasjon eller har HIV / AIDS, diabetes, leversykdom multippel sklerose eller tuberkulose. Hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, ikke ta solhatt uten å konsultere lege.

Gurgle med saltvann. Tilsett 2 ts. av salt i et glass med varmt vann. Gargling med denne løsningen, mens vannet fortsatt er varmt, vil lindre smerten av betennelse i mandlene.

Enkel betennelse med linfrøolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, som hjelpemiddel for å redusere betennelse. Linfrøolje er hentet fra lin anlegget og kan finnes i både kapsel eller flytende form. Snakk med legen din før du tar linfrøolje, hvis du er på ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, blodfortynnende, eller statin narkotika, for å være sikker er det ingen interaksjoner.

drikke væske kontinuerlig. Dette inkluderer vann, vegetabilsk saft, te, og kjøttkraft, som alle kan være fordelaktig. Ikke drikk sure drikker når du har betennelse i mandlene, da det kan forverre symptomene dine.

Ta en pause fra å snakke. Det er viktig at du hviler din hals under utvinning tid.

Hint

  • Hvis symptomene varer lenger enn 10 dager, bør du oppsøke lege.
  • Disse midler skal bare brukes av voksne.
  • Alltid konsultere legen din før du tar noen alternativ løsning.
  • Unngå kyssing og håndkontakt, som betennelse i mandlene kan lett spres til andre.