Digidexo.com

Kosttilskudd for atferdsproblemer hos barn

Kosttilskudd for atferdsproblemer hos barn


Tradisjonell medisin er ikke det eneste alternativet for barn med atferdsvansker; i dag, er det et stort utvalg av kosttilskudd som omega-3 fettsyrer, jern eller vitamin B6 som under tilsyn av helsepersonell, kan bidra til å forbedre et barns atferd.

Omega-3 fettsyrer

Ifølge artikkelen "Omega-3 fettsyrer," utgitt av University of Maryland Medical Center, Omega-3 fettsyrer er nødvendig for menneskers helse; disse er essensielle syrer som den menneskelige kroppen ikke produserer. De er svært konsentrert i den menneskelige hjernen, og er viktig for god hjernen og hukommelsen ytelse samt atferds funksjon. Ifølge artikkelen, barn som ikke har fått nok omega-3 fettsyrer under pre-natal scenen står i fare for lidelse visjon og nervøse problemer. En klinisk studie på 100 barn med Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) viste at de med lavere nivåer av omega-3 fettsyrer hadde mer læring og atferdsproblemer som for eksempel raserianfall. Fisk (laks sardin eller tunfisk) og mutter oljer er den viktigste kilden til omega-3 fettsyrer. Det finnes kosttilskudd (fiskeolje kapsler) for barn tilgjengelig i butikker. Det er ingen etablert dose for barn.

Iron

Artikkelen "ADD / ADHD og atferdsproblemer: Ernæringsmessige årsaker, forebygging og Terapi" utgitt av Aku-Cell Disorders hevder at det er en sammenheng mellom jernmangel og lave nivåer av dopamin som er et kjemikalie i hjernen som er involvert i å kontrollere bevegelsen. I en vitenskapelig studie ledet av Dr. Eric Konofal, 84% av barn med diagnosen Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) hadde unormalt lavt nivå av jern i forhold til 18% av barn uten ADHD. Artikkelen "Jern og barnet ditt," utgitt av Kidshealth fra Nemours, forklarer at spedbarn trenger 11 milligram jern per dag, barn 1-12 år trenger 10 milligram per dag, unge gutter trenger 11 milligram og unge jenter trenger 15 milligram per dag. Rødt kjøtt, grønne grønnsaker, fisk og korn er gode kilder til jern. Jern piller selges i butikkene, men det er alltid viktig å oppsøke helsepersonell før du gir disse pillene til barn.

Vitamin B6 og Magnesium

Artikkelen "Vitamin B6 og Magnesium," utgitt av Autism Research Institute, forklarer at vitamin B6 og magnesium bidrar til å redusere atferdsproblemer på barn med autisme. Eleven vitenskapelige studier på autistiske barn dokumentert nedgang på atferdsvansker, forbedring på atferd og normalisering av hjernens funksjon på grunn av inntak av vitamin B6 og magnesium. Irritabilitet og agitasjon er knyttet til magnesiummangel. Foreldre til autistiske barn har også observert at deres barn er mer oppmerksomme og lærer bedre med B6 og magnesium tilskudd. Det er en smakstilsatt B6 / magnesium formel tilgjengelig. Effektiv dose er 8 milligram per kilo for vitamin B6 og 3 milligram per kilo for magnesium.