Digidexo.com

Bee Pollen for Joint Pain

Bee Pollen for Joint Pain


Bee pollen er det stoffet som samler på likene og ben av arbeideren bier fra de mange blomster de besøker. Bi pollen kan komme fra mange forskjellige planter, og har så en rekke potensielle kjemiske virkninger på kroppen. Bee pollen kan også inkludere blomst nektar og bee spytt. Selv om det brukes som en behandling for leddsmerte, er det ingen vitenskapelig bevis for at den er effektiv.

Funksjon

Ifølge WebMD, folk tar bee pollen for en rekke årsaker, blant annet ernæring, høysnue, idrettslige prestasjoner, for tidlig aldring, gastrointestinale forstyrrelser, store blødninger, prostata forhold, hudpleie, premenstruelt syndrom, munnsår, leddsmerter, smertefull vannlating og som en appetitt stimulerende. Bee pollen er en populær behandling for disse forholdene, til tross for mangel på pålitelige bevis for sin effekt.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge Insider helse, inneholder bee pollen mange vitaminer og mineraler som er tenkt å forbedre helsen når det tas i supplerende form. Disse forbindelsene omfatter proteiner; mono- og flerumettet fett; vitamin B, C, D og E; beta-karoten; kalsium; magnesium; selen; nukleinsyrer; lecitin og cystein. CC Pollen Company of Pheonix, Arizona. Hevder at enzymer og koenzymer i bee pollen fremme "evigvarende healing" og anbefaler det for lider av leddsmerter forårsaket av leddgikt eller skade.

Bivirkninger

Bee pollen kan føre til potensielt livstruende allergiske reaksjoner hos folk som er allergisk mot pollen eller bier. Allergikere kan oppleve elveblest, pusteproblemer og anafylaktisk sjokk fra bee pollen kosttilskudd. Bee pollen kan også føre til leverskader, ifølge WebMD.

Expert Insight

Dr. Stephen Barrett, på nettsiden Quack Watch, advarer om villedende påstander om tilhengere av bee pollen som et middel for sykdommer, inkludert leddsmerter. Han siterer flere dokumenterte tilfeller av forgiftning fra forurensninger som finnes i uregulert eller underregulated bee pollen. Han siterer også vurderinger av potensielle toksisitet av pollen og det brede utvalget av pasientenes alarmerende reaksjoner på behandlingen. Tatt i betraktning den brede utvalg av negative bevis og mangel på bevis til støtte for effekt, ser det ikke ut til å være tilrådelig å bruke bee pollen å behandle leddsmerter.

Advarsler

I en artikkel i US News and World Report, påstandene én mann om effekten av bee pollen kom under gransking. Artikkelen oppfordrer til systematisk testing av alternative løsninger og peker på de potensielle farene ved å anbefale utestet medisinske behandlinger til pasienter som lider av sykdommen. Det tyder på at kliniske studier er den eneste måten å vite om behandlingen faktisk er ansvarlig for pasientens utfall, gode eller dårlige.