Digidexo.com

Low Protein Diet Meny

Low Protein Diet Meny


The Atkins diett popularisert utviklingen av høy-protein, lav-karbohydrat diett som har feid nasjonen. Frokoster av biff, egg og bacon uten toast har invadert kjøkken over hele USA. Protein, er imidlertid ikke den enkleste substans for kroppen å behandle i store mengder. Faktisk, det er visse helsemessige forhold som krever kroppen ta inn mindre protein for å hjelpe kroppen til å fortsette å fungere skikkelig.

Hvorfor en Low Protein Diet?

En lav-protein diett er vanligvis foreskrevet hvis du har nyresykdom eller hvis nyrene ikke fungerer som de skal, uansett årsak. Dette vil ikke si at det bør ikke være noe protein. Protein er ganske viktig for kroppen som den regulerer vedlikehold, reparasjon og vekst av hver del av kroppen din. Det er viktig å ha proteinkilder i enhver diett. Når proteinet er fordøyd, et avfallsprodukt som kalles urea resultater. Når en nyre ikke fungerer som den skal, bygger urea opp i blodet som kan føre til tap av appetitt og tretthet. Ifølge National Kidney Foundation, med en lav-protein diett, kan du redusere belastningen på nyrene slik at den friske delen av nyre til ikke å jobbe overtid.

Hva bør du spise?

Målet her er å konsumere mengden kalorier du trenger mens du spiser mindre protein (40 gram eller mindre vanligvis) enn du vanligvis gjør. De viktigste deler av dine måltider bør bestå av frukt og grønnsaker, etterfulgt av nøtter, korn og bønner, som følges i en fjern tredje av kjøtt og meieriprodukter. Det er vanskelig, men ikke umulig å få en hel dags anbefalte mengden kalorier (2000 kalorier) med det meste frukt og grønnsaker, men det vil ta en svært stor mengde av disse elementene til å gjøre det. Dette er grunnen til at en av dine største aktiva i prosessen vil være sunne enumettet og flerumettet fett. Mens nøtter har fortsatt litt protein og noen liker valnøtter, mandler og cashewnøtter er en stor kilde til kalorier og sunt fett, vegetabilske oljer er svært lav i protein og har muligheten til å legge mye av proteinfrie kalorier i kostholdet ditt. Mens National Kidney Foundation anbefaler å legge mer godteri, søtstoffer og hermetisk frukt til kosthold, virker dette litt av en politimann ut. Litt mer innsats kunne erstatte de kaloriene med friske salater og naturlig frukt smoothies. Sørg for å måle alle melkeprodukter du tar i, ved hjelp av protein kalkulatoren i Resources nedenfor. Også, skjære kjøttet som du spiser svært tynt slik at det vil virke som det er mer protein i smørbrød som du spiser, til en slags mental trick komme deg gjennom kosten. Det er også lav-protein matvarer produsert med selskapene Dietary spesialiteter, Med-kosthold, Inc., og Ener-G matvarer som kan hjelpe deg med å redusere proteinet i de produktene som du elsker mest.

Hva bør du holde deg unna?

Kjøtt og meieriprodukter er de høyeste proteinrik mat du kan spise. Sørg for å senke deler av kylling, biff, fisk, egg, melk, yoghurt og ost. Peanøttsmør er også høy i protein, og som smørbare produkt, kan det ofte brukes for mye. Vær forsiktig med disse matvarene slik som å være snill mot nyrene som den prøver å komme seg, anbefaler Jackson Siegelbaum Gastroenterology.