Digidexo.com

Instruksjoner om hvordan du bruker Polyetylenglykol 8000

Instruksjoner om hvordan du bruker Polyetylenglykol 8000


Polyetylenglykol 8000 (methoxypolyethlene glykol) er en kjemisk brukes på det medisinske området for å hindre kolorektal kreft hos dyr som kalles Carbowax. Den kjemiske reaksjonen er HOCH2CH2OH + n (CH2CH2O) 'HO (CH2CH2O) n + 1H. Forskere vil merke dette PEG 8000, refererer til vekten av polymeren. Dette går under merkenavnet MIRCERA for mennesker som en behandling for anemi i forbindelse med kronisk nyresvikt.

Instruksjoner om hvordan du bruker Polyetylenglykol 8000

Doseringsanvisningen

•  Hos mennesker, begynner ved å få blodnivåer simulert ved hjelp av erytropoese-stimulerende Agent (ESA) i to uker før den faktiske dosering av MIRCERA. Dette reduserer oksygen til nyrene. Stimulering oppstår i benmargen i ca syv etapper. For å hjelpe med dette stimulering ta vitamin B-12 og folsyre og samtidig opprettholde en hemoglobin range mellom 10 og 12 g / dl. For å oppnå et gunstig resultat, kan legen forskrive erytropoietin også.

Sjekk din hemoglobin nøye. En 1 g / dl forskjell signaliserer en endring i dosen. En endring i dosering bør bare skje en gang i måneden. Annenhver uke til en måned du trenger en ny injeksjon. Injisere en IV i magen, armen eller låret. Når hemoglobinnivået blir 12, må du redusere dosen. La 25 prosent være din guide i å øke eller redusere doseringsmengde.

Fortsett behandlinger jevnlig for å sikre at din helse blir bedre. Planlegge savnet avtaler umiddelbart og returnere til foreskrevet dose. Du kan trenge blodoverføring hvis hemoglobin range endrer for mye.

Hint

  • Hos rotter og mus, studier viste svært gode resultater. Rotter matet tappene viste et bredt reduksjon i tumorer, og tumorene var mindre enn de i kontrollene. På grunn av god suksess forskere så i en studie på rotter, og fordi PEG vises trygt her, ønsker forskerne å prøve det ut på mennesker. Tappene har kjemiske reaksjoner som forebygge kreft med hell i det minste i dyr.
  • Under stimulering prosessen fjerning av slam, kan trombose eller hjerneslag oppstår. Fjerning av slam skjer ved bevegelsen av blodceller bremser klumper sammen og fører til mer alvorlige problemer som slag og trombose. Trombose og / eller slag kan oppstå fra en mangel på tilstrekkelig oksygen til en allerede syke celle. Trombose oppstår når en blodpropp former inne i et blodkar og fører til tilstopping av i sirkulasjonssystemet. At obstruksjon kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Jernmangel kan forekomme, følge nøye med for de første behandlingsmåneden. Ta jerntilskudd hvis jern nivået går under 100 eller hvis serum overføre metning er mindre enn 20 prosent.