Digidexo.com

Matvarer for å unngå på Paleo Diet

Paleolithic diett prøver å matche matvaner av den primitive mannen på ca 2 millioner år siden. Dette kan også bli referert til som "jeger-sanker" diett fordi det fortsatt er et fast innslag i noen stammer i underutviklede områder. Disse folkene er kjent for sine lave priser for hjertesykdom, hjerneslag og mange andre plager. Dietten er også kjent som "huleboer" eller "steinalderen", diett selv om noen foretrekker å referere til det som "Garden of Eden" kosthold.

Matvarer for å unngå

Den paleolittiske perioden forut prosessen med matlaging. Dette fjerner mange av de matvarer som finnes i det vanlige kostholdet fra betraktning. Rå korn er uspiselig før behandlet og kokt. Dette eliminerer brød og pastaprodukter fra den paleolittiske kosthold. Andre matvarer med lignende bekymringer er bønner og poteter.

Mat som krever behandling ikke er tilgjengelig til steinalderen mann er også forbudt. Dette inkluderer meieriprodukter og sukker.

Mange tilhengere av den paleolittiske kosthold foreslår forbruker lav-fett kjøtt. Mens steinalderen jegere og samlere - hvis han var en vellykket jeger - konsumert kjøtt, vilt kjøtt var mye lavere i fettinnhold enn de farm-reist kjøtt som finnes i dagligvarebutikker.

Brus åpenbart var ikke tilgjengelig for millioner av år siden. Drikke valg er begrenset til vann og te laget med tillatt plante blader. Noen versjoner av Paleolithic diett tillater for sporadisk forbruk av øl eller vin.

Candy også er forbudt.