Digidexo.com

Kronisk betennelse Natural Cures

Kronisk inflammasjon er en potensielt alvorlig helseproblem som fører til forskjellige sykdommer som for eksempel astma, allergi, reumatoid artritt, irritabel tarmsyndrom (IBS), og en rekke hudsykdommer. Det er også foreløpige bevis på at kronisk betennelse fører til mer alvorlige sykdommer så som diabetes, hjertesykdom, osteoporose, Alzheimers sykdom og til og med fedme. Heldigvis er det flere naturlige rettsmidler for kronisk betennelse.

Gjør gode matvalg

Mange matvarer inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Foods høy i anti-oksidanter som bær og mørkegrønne grønnsaker er et godt valg for å redusere betennelse. En av de beste fruktene for å kontrollere inflammasjon er kirsebær. En studie fra 2006 publisert i Journal of Nutrition viser kirsebær redusert betennelse betydelig i kroppen.

De omega-3 fettsyrer finnes i laks og annen fisk også hjelpe i reduksjon av betennelser. Hvis du spiser laks for å hindre utbruddet av en betennelsestilstand, må du huske å kjøpe villfanget fisk. Det har en tendens til å være dyrere, men inneholder mer omega-3 enn oppdrettsfisk. Omega-3 kosttilskudd er også tilgjengelig hvis du ikke liker smaken av fisk.

Ginger is another food with strong anti-inflammatory properties. Ginger has been used as an herbal remedy to treat and prevent various inflammatory conditions for years. It tastes great in many baked goods like cookies and muffins. You aslo can try ginger tea or ginger supplements.

Akkurat som det er mange matvarer som kan redusere betennelse, det er også matvarer som forverre den. De største lovbrytere er mat med høyt omega-6 fettsyrer som safflower, solsikke, peanøtt og soya oljer. Raffinert sukker og kunstige konserveringsmidler - ofte finnes i høye nivåer i prosessert mat - er også en viktig faktor.

Unngå Triggers

Koffein, alkohol, røyk og stress er alle kjent for å utløse betennelse. Hvis du lider av en betennelsestilstand, kan du prøve å bytte til koffeinfri kaffe, te og brus. Unngå å drikke alkohol og røyke. Passiv røyking er like skadelig, så pass på å unngå det også. Stress er sannsynligvis det mest vanskelige å styre utløseren. Men det er noen nyttige taktikk. Prøv å lytte til musikk, praktisere yoga eller meditasjon. Alle disse teknikkene kan moderat stressnivå.

Trening

Trening er viktig av to grunner. I tillegg til å være en fin måte å avlaste stress, forbedrer mosjon sirkulasjonen og øker muskel og leddfunksjon. Alt dette bidrar til å kontrollere inflammasjon. Hvis du ikke allerede trener, begynne langsomt. Hvis du velger å delta i et treningsstudio, spør om de har en personlig trener som kan tenke ut en trening som er best for deg.