Digidexo.com

Lever behandling med injeksjoner

Injeksjoner i leveren kan være en effektiv behandling for flere typer leverproblemer, inkludert hydatid cyster og mer vanlig, leverkreft.

Behandling av leverkreft

Pasienter som lider av leverkreft som enten er uvillig eller ute av stand til å gjennomgå en operasjon kan behandles med injeksjoner av 100% ren etanol, et stoff som er svært giftig for leversvulster.

Prosedyre

I løpet av fremgangsmåten, bruker kirurgen en tynn nål for å injisere etanol inn i sentrum av kreft. Den Alkohol tørker kreftceller, forårsaker dem til å kollapse og dø. Flere behandlinger kan være nødvendig.

Bivirkninger

Pasienter kan oppstå midlertidige uønskede bivirkninger, inkludert feber, hvis etanol lekkasjer fra leveren til andre deler av kroppen.
.

Behandling av Levende Cyster

Et team av leger også nylig oppdaget at injeksjoner av hyperton saltløsning kan være nyttig i behandling av hydatid lever cyster.

Treatmend av Fatty Liver

Forskere fortsetter å studere effektiviteten av behandling av leversykdom gjennom forskjellige injeksjoner. En fersk artikkel publisert i Journal of Dairy Science tyder på at injeksjoner av glukagon kan være nyttig i behandling av fettlever hos kyr, noe som kan bane vei for lignende behandling hos mennesker