Digidexo.com

Hva er behandlingen for AIDS?

Hva er behandlingen for AIDS?


Antiretrovirale legemidler er den primære behandling for AIDS, Acquired Immune Deficiency Syndrome. Det er fem grupper av antiretrovirale legemidler. Selv om de ikke har en kur, kan narkotika undertrykke symptomer og forsinke utviklingen av sykdommen, muligens i flere år.

Drug Treatment

Behandling for AIDS inkluderer en diett av antiretrovirale medisiner. AIDS-pasienter følger en diett som er skreddersydd for dem; narkotika kombinasjonsbehandlinger varierer mellom pasienter.

NRTI Drug Treatment

Nukleosid / nukleotid reverstranskriptasehemmere NRTI ble først godkjent for HIV / AIDS-behandling i 1987 Disse stoffene forsøke å blokkere replikering av en bestemt HIV protein kalt revers transkriptase.

NNRTI Drug Treatment

Non-nukleosid reverstranskriptasehemmere ble introdusert i 1997 Disse stoffene fungerer på en lignende måte som NRTI ved å prøve å forstyrre revers transkriptase.

PI Drug Treatment

Proteasehemmere (PI) er en gruppe legemidler som kan forstyrre replikering av enzymet kalles protease. Proteasehemmer narkotika inkluderer sakinavir (Invirase) og nelfinavir (Viracept).

Fusion eller inntrengningsinhibitorer Drug Treatment

Fusion eller inntrengningsinhibitorer brukes hvis en HIV / AIDS pasienten utvikler resistens mot andre former for antiretrovirale medikamentelle behandlinger. Fusion inhibitorer er ofte brukt i kombinasjon med andre antiretrovirale medikamenter.

Integrase hemmere Drug Treatment

Integrasehemmere hemmere ble først introdusert som en aidsbehandling i 2007 Stoffet søke å blokkere enzymet integrase; de brukes sammen med andre antiretrovirale medikamentkombinasjoner.