Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Tannleger

Hvordan man kan sammenligne Tannleger


Tannleger har mange oppgaver når det kommer til din tannhelse. Med hjelp av sine tannhelsesekretærer, de pusser tennene, fylle hulrom, utføre root kanaler og inspisere for tannkjøttsykdom. Velge en tannlege som du mener er profesjonell og dyktig krever at du undersøker alle tilgjengelige alternativer i ditt område, kan du spørre detaljerte spørsmål og evaluere resultatene objektivt.

Bruksanvisning

Kontroller at alle tannleger du vurderer har sine grader som lege av tannkirurgi (DDS) eller lege for tannmedisin (DDM). Dette sikrer at de har deltatt på minst fire år med tann skolegang, fått nok praktiske timer og bestått eksamen for å bli vurdert kvalifisert av staten til å praktisere tannbehandling.

Besøk med tannleger og deres staber før booking en avtale for noen tannarbeid. Ta hensyn til hvordan de behandler sine andre ansatte, andre pasienter og, viktigst av alt, du. Legg merke til om de spør deg spørsmål om din tidligere tannpleie, hva du leter etter i en ny tannlege eller andre spørsmål av genuin bekymring over pengene saker.

Planlegge en avtale for en rutinemessig eller mindre prosedyre som en tann rengjøring med din topp-valg tannlege før du leverer andre store tannproblemer over til dem. Evaluere deres profesjonalitet, aktualitet og grundighet. Legg merke til om du var komfortabel under inngrepet eller erfaren smerter på grunn av muligens dårlig praksis. Planlegg din neste rutinemessig prosedyre med den andre tannlegen på listen hvis den første ikke oppfyller dine kvalifikasjoner.

Undersøk hvordan tannlegen og hennes ansatte holde diagrammer og poster. Hvis du bare er i tannlegekontor to ganger i året, er det nødvendig at de holder nøyaktig oversikt over din tannhelse.

Spør andre pasienter av tannlegene om deres ærlige mening av hans arbeid, profesjonalitet og priser. Ta dette rådet i betraktning når jeg planlegger avtaler.

Hold dine egne poster for tannarbeid gjort av konkrete kontorer. Bad tannarbeid vil ikke vare lenge. Hvis en fylling faller ut, må du stole på en mer kvalifisert tannlege å gjøre reparasjonsarbeidet.