Digidexo.com

Hvordan finne en ADHD Coach

Hvordan finne en ADHD Coach


Hvis du eller barnet ditt har ADHD, kan du ha nytte av å ansette en ADHD coach for å bistå i arbeidet med frustrasjoner og utfordringer de med ADHD ansiktet hver dag. ADHD kan gjøre daglige oppgaver mer kompleks og vanskelig å fullføre. En ADHD coach kunne veilede den lidende i en retning både produktiv og følelsesmessig sunt. Før du leier en coach, vurdere noen spesifikke søkestrategier.

Bruksanvisning

•  Begrens søket ved å forske på nettet og evaluere legitimasjon av potensielle trenere. Begrens dine valg til noen få utvalgte vil du intervjue i dybden.

Still spørsmål. Intervjue hver potensiell trener via telefon. Finn ut hvor lenge de har vært en coach, hva de gjorde før de ble en coach, den opplæringen de har som kvalifiserer dem som en ADHD coach, den type kunder de jobber med oftest, og hva de forventer av sine klienter for en vellykket coaching forholdet.

Følg magefølelsen. Nøkkelen til en vellykket forhold med en ADHD coach er evnen til å ha rapport med personen gjør coaching. Selv om en trener synes ideelt på papir og sier alle de riktige tingene, hvis din intuisjon forteller deg at dette ikke er den rette for deg, følg denne instinkt og velge noen andre. Det er viktig for både trener og klient å føle seg komfortable og har gjensidig tillit. Uten det, vil du sitte igjen følelsen som du ikke får det du skal fra treneren. Dette kan føre til misforståelser og harde følelser.

Velg en trener som kan vokse med deg. Under coaching, kan du begynne å avansere utover hva din nåværende coach kan tilby. Hvis dette skjer, bør treneren din forstår dette og arbeide med deg når det er på tide å finne en annen som er mer egnet for coaching på høyere nivåer av personlig utvikling.

Tips og advarsler

  • Coaching for ADHD er en svært personlig og individuelle valg. Mens en ADHD coach kan ha stor suksess med andre kunder, betyr det ikke at hun vil ha suksess med deg. Ved å gjøre de riktige forskning og tar deg tid til å intervjue og granske din ADHD coach, er du legge til rette for en vellykket coaching opplevelse.