Digidexo.com

Vekttap og overflødig hud

Ifølge National Institutes of Health, anslagsvis 133 600 000 amerikanere er enten overvektige eller fete. Noen mennesker bare trengte å miste noen ekstra pounds, mens andre har en betydelig mengde vekt å tape. Det er en god følelse å oppnå et vekttap mål og de fleste er fornøyd når de mister vekt. Et problem med å miste en betydelig del av vekten er løse huden på kroppen.

Betydning

Ifølge Texas Medical Center, når en person mister mer enn 100 kg. Tendens hun å ha en stor mengde av huden igjen i løpet av den sags. Dette ser ikke bare skjemmende, men det kan også være en plage. Det kan negativt påvirke selvtillit etter at en person har jobbet så hardt for å bli kvitt ekstra vekt.

Forebygging / løsning

Det er tre måter å håndtere overflødig hud, ifølge EMedicineHealth. Den første måte er å la huden naturlig tilbake til hvordan det pleide å være. Dette er den mest naturlige prosessen for å bli kvitt problemet. Den andre måten er å bygge muskel, noe som vil bidra til å fylle ut kropps og ekstra hud på den. Den siste måte er å få kosmetisk kirurgi for å fjerne de områder av overflødig hud i bare noen få enkle prosedyrer.

Time Frame

Ifølge 24Medica, tiden det tar å for overflødig hud til å forsvinne eller forbedre, varierer med hvert alternativ. Hvis en person velger å la sin hud naturlig fikse seg selv, kan det ta over et år før han ser tilstrekkelig forbedring. For de som velger å bygge muskler, kan det ta noen uker til noen måneder for å se huden blir trukket tettere rundt kroppen sin. Til slutt, hvis en person velger kosmetisk kirurgi, så resultatene vil være umiddelbar og en person trenger et par dager til et par uker å helbrede fra prosedyren.

Betraktninger

Når noen er å miste vekt, anbefaler EMedicineHealth hun mister omtrent 2 kg. en uke. Dette er en sikker og jevn mengde. Den langsommere vekttap prosessen, er det mindre sannsynlighet for overflødig hud. De som vanligvis er misfornøyd med hengende hud har mistet en betydelig mengde vekt i en relativt kort tidsperiode. Dette gjør det vanskelig for den å tilpasse seg kroppen og for huden til langsomt trekke seg sammen.

Advarsel

Siden en person kan være ofte utålmodige, ofte opts han for kosmetisk kirurgi alternativet, slik at han kan få øyeblikkelige resultater. Ifølge 24Medica, er kirurgi ikke uten sin andel av ulemper, som for eksempel arr, ujevn hud konturer, og det kan være ganske dyrt. Bygge muskler til å fylle ut huden har også en ulempe som kan slå av noen folk, og at det vil føre til vektøkning. Muskel vil legge masse til kroppen, om enn sunn masse, men noen mennesker kan ikke ønske at etter å ha jobbet hardt for å kaste overflødig vekt.