Digidexo.com

Botemidler for Lår Cellulite

Botemidler for Lår Cellulite


Alle kan ha cellulitter. Det er fett med en tekstur, like under overflaten av huden. Det er hardnakket vanskelig å bli kvitt, og låret er der vi oftest får det. Selv tynne mennesker kan ha det. Grunnen til at noen, selv den tynne kan få dette, er at cellulitter stammer fra områder med dårlig sirkulasjon, og det er en dumpingplass for giftstoffer som overflødig hormoner og metabolske mobil avfall. Så, hvordan kan vi bli kvitt disse gropene på lårene? Svaret er i årsaken: stimulere blodsirkulasjonen og avgifte vev.

Treg System

En treg lymfesystemet, sammen med sirkulasjon og opphoping av giftstoffer er ansvarlig for cellulitter. Dette treghet går ofte hånd i hånd med kronisk forstoppelse og ikke drikker nok vann daglig. Unnlatelse av å skylle ut giftstoffer på daglig basis resulterer i et system lastet med miljøgifter og forårsaker vektøkning. Matvarer, kosttilskudd og urter som avgifte systemet, fremmer eliminering og hydrering vil styrke immunforsvaret og hjelpe deg å eliminere giftstoffer og cellulitt som binder den seg til lårene.

Rensing Næringsstoffer

Whey protein, tare og krom er næringsstoffer som renser og styrker. Kosttilskudd med plankton, alger og tang er gode detoxifiers. De inneholder enzymer som bryter ned fettceller og skylle ut lymfe og fanget væsker fra kroppens vev. Urtete tre ganger om dagen er sunne drikker som hjelper skylle systemet. Kjerringrokk, løvetann, persille, nesle og bukkehornkløver alle bidra til å flytte væsker og forynge vårt system. Oljer og kremer som inneholder mineraler og avgiftende urter og stimulerer sirkulasjonen kan være nyttig også. Beware annonser for kremer som hevder å gjøre det hele - de kan hjelpe, men du fortsatt trenger indre rensing, kosthold og mosjon. Det samme gjelder for wraps. De kan midlertidig stramme huden og skyll litt væske, men det vil komme rett tilbake. For resultater, må du regelmessig rensing, hydrering og eliminering. For å gjøre denne øvelsen daglig for å øke sirkulasjonen og tone musklene, spise frisk frukt og grønnsaker daglig, og ta sunne naturlige kosttilskudd og te. Det finnes ingen snarvei til en sunn kropp, men positiv handling er møtt med positive resultater.

Trening

Regelmessig, daglig mosjon er avgjørende for å holde væsker i bevegelse, frigjøre fanget væsker, brenne fett og øke blodsirkulasjonen og rense organene som fjerner fett og giftstoffer. Økende varme i området kan bedre bryte ned fett og spyle stillestående væsker. Leggvarmere eller svette bukser slitt mens du trener vil bidra til å få resultat i lårene. Aerob trening er best for å øke blodsirkulasjonen. Få 30 til 60 minutter med aerobic trening hver dag. Du kan gjøre dette i et treningsstudio, går tur med hunden eller som en del av dine oppgaver. Turgåing, jogging, løping, sykling og elliptiske er gode aerobe aktiviteter for lår og rumpe. Kast i noen flekk arbeid for å målrette disse lårene. Anaerob aktivitet som stimulerer musklene er den andre måten å redusere cellulitter med trening. Prøv å gå lunges og squats. Gammeldags leg raises er fortsatt en topp måte å få gode lår. Varier rutine ved å gjøre stående og knelende øker i alle retninger, med bena rett og bøyd. Det kan være lurt å starte med 10 reps, 3 sett. For cellulitt reduksjon i lårene du virkelig ønsker å jobbe opp til 100 totale reps per bein. Også øke effekten ved tilsetning av leg vekter. Øk gradvis for ikke å overdrive det.

Massasje

Cellulitt akkumuleres i områder med dårlig sirkulasjon. Sirkulasjon og direkte varme varme området for å myke opp og kondensere partikler slik at de kan brytes ned og skylles ut. Påfør massasje oljer eller kremer for å stimulere blodsirkulasjonen og deretter massere huden med sirkelbevegelser.

Konklusjon

Husk at cellulitt er forårsaket av lav sirkulasjon, lymfe og eliminering. Korrigere dette innebærer et sunt kosthold, avgifte kosttilskudd, trening og mye vann. Regularitet er viktig slik at disse til en vane å få den av og holde den av, og holde seg frisk.