Digidexo.com

Betyr Coffee du miste vekt?

Selv om det er mulig at det å drikke kaffe kan bidra til å holde vekten nede, og legger fløte og sukker sammen med smultringer og annet snacks kan ha motsatt effekt.

Den gylne regelen for Weight Loss

Den gylne regelen for vekttap kan oppsummeres som "kalorier i <kalorier ut." Kort sagt, den eneste sikker måte å gå ned i vekt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker, og spørsmålet om hvorvidt noe mat, drikke, aktivitet eller stoffet kan hjelpe deg å miste vekt koker ned til et spørsmål om hvorvidt det vil redusere kaloriinntaket eller øke energiforbruket ditt.

Positive effekter av koffein

Den viktigste komponenten i kaffe i forhold til vekttap er koffein - opp til 175 mg per porsjon. Koffein er en mild appetitt suppressant og kan hjelpe avverge sult hvis erstattes av et annet snack. I tillegg, den stimulerende effekten av koffein gir en liten boost til energiforbruket ditt, og hjelpe deg å forbrenne mer kalorier selv i ro.

Negative effekter av koffein

Koffein kan føre jitters og blodsukker svingninger, som kan føre til cravings for sukkerholdige matvarer i løpet av dagen.

Bad Habits

Kaffe forbruk er ofte forbundet med konsum av andre, høy-kalori mat som donuts og muffins. I tillegg, og legger til sukker og fløte til kaffe laster det med uønskede kalorier som kan sabotere vekttap.

Konklusjon

Kaffe kan være et godt verktøy for å bistå i vekttap, men bare hvis tatt svart (uten krem ​​eller sukker) og ikke ledsaget av usunn snacks.