Digidexo.com

Vekttap rens dietter

De som ønsker å felle noen pounds kanskje vurdere en rens; disse dietter fungerer å skylle kroppen for giftstoffer. Valget av sunn mat kombinert med lavere kaloriinntak fører til vekttap. For å fullføre en rens, noen ganger referert til som en "detox" diett, bør du vurdere følgende tips.

Plukk en Diet

Mange dietter er kjent som "renser" dietter; de varierer i lengde, akseptable matvarer, og formål.

The Master Cleanse er en ukes lang (noen ganger månedslange) diett hvor du drikker en oppdiktet juice og lakserende te. Saften er laget av vann blandet med frisk sitronsaft, klasse B lønnesirup, havsalt og cayenne pepper. Sirupen gir glukose til energi, men ellers ingen næringsstoffer er tilstede i denne dietten. Derfor bør denne dietten ikke bli fulgt i lange perioder av gangen. For mer informasjon om oppskriften, se Resources nedenfor.

Den rå mat diett er en annen vurdering. På denne dietten, spise deg frisk, rå frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer. Avstå fra kjøtt, meieriprodukter og bearbeidede matvarer som brød, korn og andre måltid som krever en ovn eller mikrobølgeovn. Selv om noen med hell spise denne måten i mange år, får alle nødvendige næringsstoffer fra obskure rå vegansk former (som B12 fra spirulina) kan være vanskelig. Lette i rå diett ved sakte å kutte ut kjøtt og bearbeidet mat. Hvis dietten vil være langsiktig, får næringsinnhold sjekkes årlig av en lege. David Wolfe råder, i sin bok "The Sunfood Diet Suksess System", for å lette på diett med kokte grønnsaker.

En tredje rens er en juice raskt. Velg så mange frukter, grønnsaker og grønne greener som ønsket, og drikker bare juice for ønsket tidsrom. Kroppen holder seg hydrert, og med nok utvalg av frukt og grønnsaker, kan kroppen bli næret så lenge som seks måneder. Ta en daglig multivitamin hvis du skal opprettholde dietten lenger enn en uke.

Vær realistisk

Fordi de fleste renser innebære enkle, kalorifattig mat som frukt og grønnsaker, er vekttap uunngåelig. Du må imidlertid ta smarte matvalg etter rens ender for å holde vekten av. Hvis du spiser for få kalorier i løpet av rens, kan kroppen gå inn i sult-modus som kan føre til binging etter rens er over.

For å unngå å få vekten tilbake, sette realistiske vekttap mål: du kan være i stand til å miste 15 kg. i 2 uker etter alvorlig kalori begrensning, men det vil trolig være på bekostning av yo-yoing når dietten er over. Derfor sette et realistisk mål på 4 kg. per uke, og tenke ut en sunn, godt avrundet måltid plan å følge når dietten er over for å fortsette å gå ned i vekt på en sunn hastighet på 2 kg. per uke.

Tips

Fullført en rens tar dedikasjon. Velg dietten som passer din livsstil. Hvis du spiser et utvalg av sunn mat for en lengre periode er mer tiltalende enn å holde seg med en juice for en uke, velger en juice raskt over Master Cleanse. Eller, hvis du foretrekker en diett der forberedelse er enkel og effektiv, velge Master Cleanse. Å gjøre en juice i bulk er enklere enn å lage fersk fruktjuice daglig.

Hold deg hydrert på noen rens kosthold. Vann er prinsippet bestanddel som forårsaker vekttap og virker som et rensemiddel. Ifølge boken "100 Weight-Loss Tips som virkelig fungerer," vann holder cellene friske, vasker bort giftstoffer akkumulert i kroppen og tilfredsstiller appetitten. Derfor holder det med deg til enhver tid.

Neste, ikke ignorere viktigheten av grønnsaker. Mange foretrekker å holde seg med en rens høy i frukt eller, i tilfelle av Master Cleanse, sukker fra lønnesirup. Men grønnsaker er høy i mineraler som sink, jern og kalsium. Hvis holde en rå mat diett eller juice rens, sørg for å legge massevis av greener.