Digidexo.com

Vekttap og brystene

Mens mange mennesker ned i vekt for å trimme hele kroppen, noen mennesker ønsker å målrette bestemte problemområder. Mange kvinner ser sine store bryster som en av disse problemområdene, og håper å bruke vekttap som en permanent måte å krympe sin byste størrelse. Vekttap er faktisk en måte for store brystet kvinner til å redusere deres bryststørrelse, men det er flere tips å huske på før du starter din vekttap programmet. Bygge din pectoral muskler er nøkkelen når du ønsker å krympe din bust linje og gi deg selv en naturlig heis.

Spot trening

En vanlig misforståelse om vekttap og kroppsbygging er at du kan målrette ett bestemt område for å bygge muskler ved å kontinuerlig jobbe som muskel. Sannheten er, kroppsfett er brent over hele kroppen, ikke bare en bestemt region. Hvis du er ute etter å forbrenne fett og bygge muskler i et bestemt område, for eksempel brystene, må du innlemme en total body fitness plan og forbrenne fett over hele kroppen. Over tid vil du merke en nedgang i bryststørrelse samt din midje, mage og hofter.

Brystmuskulaturen

Bortsett fra total kroppsvekt tap det viktigste å huske om vekttap og brystene er å bygge brystmuskulaturen. Å gjøre dette er veldig viktig fordi brystmusklene løfte og stramme brystene, en nødvendighet i kvinnelig vekttap selv om du ikke prøver å redusere bryststørrelse. En kvinne med store bryster som ønsker å gå ned i vekt kan oppleve noen sagging og mykhet i hennes bryster som hennes vekten reduseres hvis hun ikke tone hennes brystmuskulaturen.

Pectoralis major

Pectoralis major er en av de to musklene som danner brystet. Det er den synlige muskler av brystet som er tykk og formet som en vifte. Den raskeste måten å bygge denne muskelen er å målrette brystet fra forskjellige vinkler.

Pectoralis minor

Den pectoralis mindre er den mindre muskel av brystet som ligger under pectoralis store, noe som trekker armene og skuldrene på tvers av forsiden av kroppen, og blir brukt i å skyve bevegelser. Øvelser som push-ups og trener på en Pec Deck maskin bidrar til å styrke denne muskelen.

Bryst øvelser

Utvikle en trygg ennå effektiv bryst trening er viktig i å miste vekt og samtidig opprettholde en vakker brystet. Vanlige treningsøkter som pushups bidra til å utvikle både pectoral store og små mens øvelser som flat benk flyes hjelp til å utvikle de ytre brystmusklene.

Flat benk flyes er gjort ved å ligge på ryggen på en flat benk eller en annen flat overflate. Ha en spotter hånden du en manual for hver hånd uansett hvilken vekt du føler deg komfortabel med, men er det anbefalt å starte lavt. Fra og med armene strukket ut foran deg og hendene mot hverandre, bøy armene på albuene og senk dem til albuene dine er parallelle med skuldrene. Deretter løfter armene tilbake opp i startposisjon. Gjenta dette for 2 sett med 15 til 20 repetisjoner.