Digidexo.com

Quick Vekttap Råd

Quick Vekttap Råd


Konsentrer deg om de små, sunne endringer du kan gjøre til din livsstil, og du vil miste vekt raskt. Spiser færre kalorier enn du bruker, og du vil forbrenne fett. Ikke vær redd for styrketrening. Det vil tone deg og bidra til å holde pounds off permanent. Til slutt, er en sunn livsstil den raskeste veien til varig vekttap.

Diet

Du kan bli fristet til å sulte deg selv for å gå ned i vekt raskt. Men faste utløser stoffskiftet å gå inn i sult-modus, forårsaker kroppen til å spare en større prosentandel av kalorier som fett. En bedre plan er å spise fem eller seks små måltider om dagen. Dette triks kroppen til å tro det er å spise like mye som før. Studenten helse rådgivende komité SNAC ved UCLA sier at kroppen din vil brenne flere kalorier hvis du spiser fem små måltider enn hvis du spiste den samme mengde kalorier i ett eller to måltider.

Hvilke typer mat du spiser er viktig også. Fiber gjør at du føler deg mett, så spiser rikelig med frukt, grønnsaker og helkorn. Du bør også ha litt protein i kosten. Velg lav-kalori, sunne proteinkilder som skinn kylling, tofu, egg og magre meieriprodukter. Unngå mat som er fulle av kalorier, men ikke fylle deg opp. Høy fett matvarer kan smake godt, men de har dobbelt så kalorier av karbohydrater og proteiner. Sørg også for å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Trening

Trening er viktig ikke bare for vekttap, men også for din generelle helse. Styrke øvelser kombinert med riktig ernæring vil føre til muskel gevinster. Noen mennesker er nervøs for å bygge muskler, tenker at det vil gjøre dem ser klumpete. Men en kilo muskler er 1/3 av størrelsen på en halvkilo fett (selv om du legger en halvkilo enten krever samme mengde kalorier: 3500). Klærne vil passe bedre og kroppen din vil være tonet etter at du legger muskelmasse. Også, muskler forbrenner flere kalorier, selv når du hviler. Ifølge UCLA, «En kilo muskler forbrenner 50 kalorier om dagen, 1 pund av fett brenner bare 2."

Aerobic øvelser brenne en masse kalorier. Jogging, rask gange, svømming og aerobic klasser er gode vekttap treningsøkter. National Institutes of Health anbefaler 30 minutter med trening hver dag. Prøv å endre din daglige rutine for å øke aktiviteten. For eksempel, ta trappen i stedet for heisen, eller gå i stedet for kjøring.

Samlet, sier UCLA målet bør være å miste ett til to pounds en uke. Hvis du prøver å miste mye mer enn det, kan du begynne å miste muskler i stedet for fett. Også, kan stoffskiftet bli kastet av. Form en vekt-tap plan med rimelige mål, hold deg til det, og konsentrere seg om å nå målet ditt. Og ikke glem å belønne deg selv når du endelig når målet ditt - men ikke med mat.