Digidexo.com

Running Strategier for raskt vekttap

Running Strategier for raskt vekttap


Løping er den mest effektive øvelsen for å brenne kalorier og miste vekt. En 150-kilos runner forbrenner ca 100 kalorier per mil, eller ca 500 kalorier i en 45-minutters kjøring. Vekttap er enkelt når du ser på det matematisk. Du må forbrenne mer kalorier på en dag (eller uke, eller måned) enn du spiser. Du trenger et underskudd på 3600 kalorier for å miste en kilo. Med andre ord, kan den 150-kilos runner ovenfor brenne nok kalorier for å miste en kilo i sju fem-mile går.

Kjører for Weight Loss

Selv kjører hver dag virker som den raskeste måten å gå ned i vekt, er det ikke nødvendigvis den beste løsningen for langsiktig vekttap. Hvis du blir skadet eller brent ut, vil du ikke kjøre og pounds vil krype tilbake på. For å sikre lang levetid som en løper (og som en tynnere person), er det bedre å kjøre 4-5 ganger per uke. Suppler løping med kryss trening som svømming, vekttrening eller yoga på dine ikke-kjører dager. Ta en dag per uke helt av for å gi kroppen en sjanse til å komme og holde hjernen din frisk.

Ikke gjør samme kjøring hver dag. Når du gjør det samme treningen om og om igjen, blir du mer effektiv på det, brenner færre kalorier. Hold deg interessert og kroppen din brenner kalorier på full damp ved å kjøre forskjellige ruter på ulike overflater på ulike hastigheter.

Kjører på ujevne overflater som stier eller sand vil styrke de stabiliserende musklene i bena og bagasjerommet. Kuperte økter og intervaller med intens løping etterfulgt av korte perioder med hvile forbrenne opptil 30 prosent mer kalorier enn jevn løping, samt øke stoffskiftet i opptil 19 timer.

De fleste lokale løpe klubber tilbyr en rekke ukentlige treningsøkter som intervaller, hill gjentar, langløp og tempo kjører. Kjører med andre vil hjelpe deg å presse hardere enn du ville alene, snu deg til en kalori-brenning ovn. Treningspartner holde løpene dine interessant og gi deg ansvarlighet, så er det mer sannsynlig å dukke opp på dager når du er mindre motivert.

Vekttap for Runners

Vekttap vil platå raskt uten et sunt kosthold. Begynne å tenke som en idrettsutøver, ikke en dieter. Når du tenker på mat som drivstoff, er det mer sannsynlig å gjøre sunn mat valg. Runner World utøvende redaktør, Amby Burfoot, anbefaler småspising hele dagen for å gå ned i vekt. "Når du beiter, du aldri bli altfor sulten, slik at du ikke får lyst til å overspise,» forklarer hun.

Løping og krasj slanking hører ikke sammen. Hvis du ikke spiser nok, vil du ikke ferdig med en høy kvalitet løp. Burfoot anbefaler snacking en til to timer før en kjører for å sørge for at du har nok energi til treningen. Du vil ikke føle skrubbsulten etterpå heller, så du kan ta bedre post-workout drivstoff valg.

Ernæringseksperter er enige om at ett pund per uke er den beste prisen for varig vekttap. Det er en 500-kalori daglig underskudd, eller en tre-mil å kjøre etterfulgt av en "nei takk" til to post-dinner chocolate chip cookies. Hvis du kjører konsekvent og gjøre gode matvalg, vil du gå ned i vekt uten å føle fratatt.