Digidexo.com

Tegn og symptomer på West Nile Flu

West Nile er ikke nødvendigvis et alvorlig virus, men det kan være. West Nile-viruset spres ved en mygg bite en smittet fugl og senere bite et menneske. Tidlig til sen høst er når viruset spres mest. Når vinteren kommer rundt, mygg dør, og risikoen for å få infeksjon dør med dem.

Ingen symptomer

De fleste som er smittet med West Nile virus vil oppleve noen symptomer. Dette kalles en asymptomatisk infeksjon. Ifølge CDC, "De fleste, om fire av fem, som er smittet med West Nile virus vil ikke utvikle noen form for sykdom. En asymptomatisk infeksjon, men du kan ikke vite på forhånd om du vil bli syk eller ikke når infisert. "

Milde symptomer

20% av mennesker som er smittet med West Nile vil utvikle symptomer på grunn av det som kalles "West Nile Fever." West Nile Fever er vanligvis ikke alvorlig og de som er smittet vil generelt oppleve symptomer i tre til seks dager. West Nile feber er svært lik andre røykkanaler og virus. Det er viktig å se en lege når erfaring influensalignende symptomer i tilfelle det er noe mer alvorlig. Selv om ikke alle opplever alvorlige symptomer når smittet med West Nile feber, er det en mulighet. Symptomene på West Nile Fever er følgende: feber, hodepine, tretthet, utslett, kvalme, diaré, oppkast, smerter, hovne lymfekjertler, manglende appetitt, og en sår hals.

Alvorlige symptomer

West Nile Fever kan slå inn i en mer alvorlig sykdom, slik som West Nile encefalitt, West Nile Meningitt, eller West Nile poliomyelitt. Ifølge Mayo Clinic, vil bare 1% av de som blir smittet med West Nile virus oppleve alvorlige symptomer. Disse symptomene kan oppleves i flere uker. Noen av symptomene kan være permanent eller alvorlig, er så umiddelbar legehjelp nødvendig. Voksne over 50 år er mest utsatt for alvorlige infeksjoner. Alvorlige symptomer kan omfatte ett av følgende: hodepine, høy feber, nakkestivhet, forvirring, desorientering, skjelvinger, kramper, muskelsvakhet eller lammelser.