Digidexo.com

Rettsmidler for et barns hoste

Rettsmidler for et barns hoste

Barn kan hoste for mange forskjellige grunner - forkjølelse, allergi, eller til og med noen typer kronisk sykdom. Hoste er faktisk en forsvarsmekanisme for kroppen, så det hjelper lungene tømme ut potensielt skadelige bakterier eller andre irritanter. Selv om en liten hoste kan være en god ting, for mye kan være irriterende eller smertefullt for et barn, så er det visse rettsmidler du kanskje bør vurdere å behandle ditt barns hoste.

Typer av Barnas Hoster

Det finnes mange forskjellige typer hoste barnet ditt kan være utstiller. Hvis barnet ditt er hoste primært i løpet av dagen, kan det være en hoste utløst av allergi. En nattetid hoste kan være på grunn av en kald eller viral infeksjon, eller muligens astma. En hoste som kommer plutselig kan tyde på at noe er fanget i barnets luftrør. A "Kikhoste" lyd etter hoste kan indikere kikhoste (pertussis), og en "bjeffer" type hoste kan tyde på falsk krupp. I de fleste av disse tilfellene, må du behandle den underliggende årsaken for å kurere hoste.

Over-the-counter og reseptbelagte legemidler

Hostemiksturer inneholder ingredienser som dekstrometorfan, kodein og hydrokodon (de to sistnevnte finnes i reseptbelagte medisiner). Disse er ment å undertrykke hoste. Multi-symptom rettsmidler inneholder medisiner for å behandle en rekke symptomer, inkludert hoste. De fleste barn medisiner inneholder paracetamol og bør ikke gis sammen med andre medisiner som inneholder paracetamol som det er fare for overdose. Slimhinneavsvellende medisiner ment å lindre tett nese som ofte følger et barns hoste inkluderer ingredienser som fenylefrin og oxymetazoline.

Potensielle farer

The Food and Drug Administration utstedt en offentlig helse rådgivende i 2008 om bruk av reseptbelagte og over-the-counter hoste rettsmidler hos barn. De advarte om at hoste medisiner aldri skal gis til barn under 2 år med mindre en medisin er spesielt foreskrevet for et barn av sin helsepersonell. Hos barn under 2, har hoste medisiner vært knyttet til en høy forekomst av høyt blodtrykk og slag. FDA advarte videre om at det tas forholdsregler selv med eldre barn, slik som strengt å overholde retningslinjene produkt for dosering og måling av medisiner med droppers eller doseringsskjeer i stedet for husholdnings skjeer.

Hjem Rettsmidler

Honning kan gis til barn over en alder av ett å berolige en hoste. Te med honning og sitron eller et krus av honning-sukret varm lemonade legge til ekstra helbredende kraft av vitamin C og beroligende av en varm drikke. Te laget løk, hvitløk og ingefær er også anbefalt som hjemme hostemedisiner, men de kan ikke være behagelig for barn. Forside midler omfatter hvilken som helst type av alkohol bør unngås.

Livsstilsendringer

Holde en hostende barn godt hydrert er viktig, så presse vann, juice og klar kjøttkraft. Et barn med en kronisk hoste bør ikke utsettes for allergener som for eksempel støv eller røyk. Holde temperaturen i huset på kul side kan hjelpe, men rapporten er blandet på bruken av hjemme luftfuktere. Mens tørr luft kan sikkert forverre en hoste, luftfuktere er ofte en yngleplass for bakterier.