Digidexo.com

Langsiktige bivirkninger Symptomer på Medfødt lymfødem

Langsiktige bivirkninger Symptomer på Medfødt lymfødem


Lymfødem er preget av væske bygge opp i ekstremiteter. Dårlig fungerende eller ikke-eksisterende lymfeknuter forhindre skikkelig drenering av lymfe væske. Medfødt lymfødem resultater fra en arvelig abnormitet, ifølge University of Pittsburgh. Denne tilstanden fører til en rekke symptomer som ofte krever livslang ledelse så vel som visse komplikasjoner.

Skin

Lymfødem fører til at huden tykkere rundt det berørte området og tar på utseendet på en appelsinskall. Dype sprekker kan også føre til lymfe væske lekker ut av huden, ifølge Dr. Don R. Revis av Emedicine.com

Hevelse

Hevelsen at resultatene fra lymfødem varierer fra mild til alvorlig og invalidiserende, ifølge Mayo Clinic. I verste fall kan du ikke bruke det berørte lem i det hele tatt.

Betennelse

Oppbygging av væske og protein i kroppen provosere en inflammatorisk respons som produserer en rekke endringer i kroppen. Dette kan føre til tilbakevendende infeksjoner og sjelden, lymphangiosarcoma-en kreftsvulst, ifølge Revis.

Bilateral Medfødt lymfødem

Bilateral medfødt lymfødem-in som nedre og øvre ekstremiteter er berørt noen ganger forbedrer over tid spontant, ifølge Revis.

Behandling

Selv om du ikke kan helt kurere lymfødem, kan flere behandlinger behandle symptomer. Dette inkluderer lymfedrenasje massasje, komprimering slitasje, øvelser og i de mest alvorlige tilfellene-kirurgi.