Digidexo.com

Homeopatiske midler for Kids

Homeopatiske midler for Kids

Barndommen er en tid fylt med støt, skrubbsår, buk smerter og en overflod av andre mindre helsemessige bekymringer. Det finnes en rekke homeopatiske midler som kan brukes til å behandle vanlige plager i barndommen. Å ha de riktige løsninger på hånden kan du behandle barna dine raskt og enkelt når symptomene oppstår. Mange av de virkemidlene som er nyttige for voksne er også nyttig for barn.

Homøopatiske midler

Homeopati er sikker for barn, selv for nyfødte, fordi mengden av den aktive substansen i hvert middel er uendelig lite. Barn responderer generelt veldig raskt på homeopati, og homeopatiske medisiner ikke forårsake bivirkninger som tradisjonelle medisiner kan. En rekke homøopatisk produktene er laget spesielt for bruk på barn. Disse er tilgjengelige i en base av laktose (melkesukker) og oppløse nesten så snart de er plassert i et barns munn. Doseringen vil generelt bli oppført på pakken. Hvis en bestemt løsning ikke er tilgjengelig pakket for barn, anbefaler Dr. Edward Shalts to måter å forberede homøopatiske medisiner for babyer og små barn. Først, få en liten flaske med kildevann, og hell ut en tredjedel av vannet. Til vannet som er igjen i flasken, legge til tre 30C pellets av et middel. Sett på lokket og la vannet sitte i fem minutter. Deretter kraftig riste flasken. En teskje av dette vannet er lik én dose. Dette preparatet vil vare i to dager, og krever ikke kjøling, men alltid riste før bruk. Den andre metoden er å ta tre 30C konsentrasjons pellets og knuse dem mellom to skjeer for å skape et fint pulver. Legg en dråpe vann, og mate den resulterende lim til barnet.

Behandling av vanlige Oppvekst

Hvis du har barn, vil du bruke flere midler igjen og igjen. Chamomilla, for eksempel, er et middel hver forelder bør ha på hånden. Det er nyttig for tenner, kolikk, diaré, øreverk og feber. Det er den rette valget for barn som gråt og opprørt og hvem får ikke sove. Faktisk kan bare en dose chamomilla bidra til å roe en masete baby eller berolige et barn som ønsker noe, men så nekter den så snart det blir tilbudt. Solblom er nyttig for skader, forstuinger og blåmerker. Det er en god idé å ha både Solblom pellets og Arnica gel eller krem ​​på hånden. Rubbing Arnica gel eller krem ​​på injeksjonsstedet etter å ha fått et skudd kan redusere sårhet og irritasjon.

Nux vomica kan hjelpe med kvalme og oppkast, og med forstoppelse. Arsenicum album er nyttig for diaré, forkjølelse og influensa, og belladonna hjelper med feber, forkjølelse, influensa, øreverk, sår hals, kolikk og tenner. Hvis barnet ditt er redd for å gå til lege eller tannlege, kan en dose av Aconitum napellus om morgenen og rett før utnevnelsen bringe ro. Calcarea PHOSPHORICA kan lindre voksesmerter. For små insektbitt og stikk, kan Apis mellifica bringe lettelse. Hvis barnet ditt er plaget av reisesyke og frisk luft hjelper ham å føle seg bedre, bruke rette tabacum; hvis han føler seg bedre når han ligger i et varmt rom, velger Cocculus indicus stedet. Stramonium kan hjelpe barn som har mareritt og er redd for mørket. Pulsatilla nigricans kan bidra til å avlaste pinkeye (konjunktivitt) og Rhus Gift vil bidra til å avlaste giften eføy.

Andre homøopatiske produkter

Sammen med Arnica gel eller krem, kan du finne noen andre homøopatiske midler nyttig. Hylands gjør en rekke kombinasjonsprodukter spesielt for oppvekstvilkår som tenner, sengevæting og forkjølelse. For forkjølelse og influensa, mange familier sverger ved den proprietære rette Oscillococcinum.

Du kan kjøpe individuelle løsninger for å bygge din egen homeopatiske medisiner kit, eller du kan kjøpe byggesett som inneholder virkemidler som er valgt for deres generelle nytten i omsorgen for barn.