Digidexo.com

Kimchi & Heart Disease

Kimchi & Heart Disease


Kimchi er et fast innslag i koreansk mat. Det er mange familie og lokale versjoner av fatet, men den grunnleggende oppskriften inkluderer kål syltet i chili peppers med løk, hvitløk og salt. Gjæringsprosessen kan ta lang tid og er tradisjonelt gjort ved å plassere kimchi i krukker, som er gravlagt.

Betydning

I mars 2006, "Helse" magasin kalt kimchi som en av verdens fem beste sunn mat. Det nevnes den høye nivåer av vitaminene A, B og C så vel som Lactobacillus bakterier tilstede i pickles.

Lactobacillus

Den Lactobacillus, som også er til stede i yoghurt, en annen av de fem sunneste matvarer, bidrar til å øke stoffskiftet og energinivå, som kan øke tiden du har trent, en viktig del av å forebygge eller reversere hjertesykdom.

Fordeler

Kimchi er høy i fiber og lite fett, noe som gjør det en del av et hjerte-sunt kosthold. I tillegg er det rik på kalsium og jern og pakket med antioksidanter.

Effekter

Kimchi er laget med løk og hvitløk, som begge bidrar til å redusere kolesterol, en viktig del av kampene hjertesykdom.

Capsaicin

Capsaicin, stoffet som gjør chili smake varmt, får folk til å føle deg mett raskere, noe som gjør det lettere å spise mindre. Unngå fedme er en viktig del av et hjerte-sunn livsstil.