Digidexo.com

Tarmtømming Drugs

Tarm rensing narkotika, også kjent som avføringsmidler, rense endetarmen og tykktarmen før diagnostiske undersøkelser og operasjoner, i tilfeller av forstoppelse og før intim aktivitet som involverer anus og rektum.

Magnesium Citrate

Magnesium-citrat er en oral, saltvann-basert, flytende avføringsmiddel som lindrer forstoppelse og renser tarmen ved tilsetning av fuktighet til avføringen. Det fungerer innen tre timer etter administrering. Unnlatelse av å ha avføring etter bruk av magnesium citrate kan indikere en mer alvorlig medisinsk tilstand. Konsultere legen din før du bruker sterkere avføringsmidler hvis magnesium citrate ikke fungerer.

Klyster

Klyster er rektalt administrert løsninger av vann fra springen, kaffe, bordsalt, såpevann og / eller Epsom salter. De kan være forhåndspakket eller gjort inn-og administrert med klyster pose eller et klyster pære, eller fra en engangsflaske inneholdende ferdig løsning.

Bisacodyl

Bisakodyl anvendes rektalt, i form av en stikkpille, eller tatt oralt i tablettform. Det fører til at musklene i fordøyelseskanalen til kontrakt og trekke herdet, og kompakte avføring fra tykktarmen og inn i endetarmen. Bisacodyl tas oralt produserer avføring innen åtte timer, mens bisacodyl tatt rektalt fungerer innen en time for å avlaste forstoppelse. Bisacodyl kan forårsake kramper og repeterende avføring.

Melk av Magnesia

Melk av Magnesia er en mild avføringsmiddel som fungerer over natten for å redusere mengden av gass i tarmen og tiltrekke vann til hydrat avføring som er vanskelig å passere. Den er skånsom mot systemet med minimal kramper, er Milk av Magnesia ofte brukes til å avlaste forstoppelse hos eldre og hos personer som har gjennomgått kirurgi og må ha avføring før han ble utskrevet fra sykehuset.

Epsom salter

Epsom salter kan brukes oralt ved oppløsning i varmt vann, eller rektalt i et klyster for å oppløse opphoping av komprimert avføring. For oral bruk, ta en spiseskje med Epsom salter oppløst i et glass med varmt vann. Epsom salter som tas oralt produsere avføring innen åtte timer. Som en klyster, bruk 2 ss Epsom salter i 2 liter vann via et klyster bag. Epsom salter tatt rektalt produsere avføring i løpet av minutter.