Digidexo.com

Progesta-Care Cream bivirkninger

Progesta-Care Cream bivirkninger


Progesta-Care selges over disk, slik at en resept er ikke nødvendig, og produsenten touts at kremen er laget av naturlig progesteron. Ved hjelp av produkter laget med naturlige ingredienser kan virke tryggere enn å bruke reseptbelagte produkter. Men selv naturlige ingredienser gi uønskede bivirkninger. Det er viktig å forstå noen bivirkninger som følger med å bruke Progesta-Care før du bruker denne kremen.

Definisjon

Progesta-Care er en krem ​​laget av naturlig progesteron. Ita € ™ s ment å hjelpe kroppen å opprettholde en sunn balanse av østrogen for å progesteron. Folk som lider av fibroid svulster og de som organer produsere for mye østrogen og ikke nok progesteron kan dra nytte av bruk av dette produktet, ifølge Progesta-CAREA € ™ s maker.

Side Effects

Den Energisk Nutrition hjemmeside anbefaler å kontakte en lege hvis du opplever irritasjon, rødhet eller ubehag mens du tar Progesta eller hvis du merker noen endringer i brystene eller menstruasjonsforstyrrelser. The Anti-Aging Guide nettside advarer også at brukerne kan bryte ut med akne når den først starter bruk av kremen. I tillegg kan enkelte mennesker opplever allergiske reaksjoner på visse ingredienser i kremen, så ita € ™ s tilrådelig å gå gjennom listen ingredienser for å sikre at du har ingen kjente allergier mot noen av ingrediensene.

Kontra

Kvinner som er gravide eller ammende, og de som har tenkt å bli gravid, bør ikke bruke dette produktet, i henhold til Energisk Nutrition hjemmeside. I tillegg, gjør området ikke anbefaler å bruke noen aktuell progesteron i deler av kroppen der alpha hydroxy syrer er anvendt i løpet av de siste 24 timer fordi slike syrer kan påvirke opptaket av aktuelle progesteron. Mange over-the-counter hudpleieprodukter, som for eksempel Neutrogena Healthy Skin Eye Cream, som er ment å redusere fremkomsten av rynker og aldring, inneholder alpha hydroxy syrer.

Betraktninger

Progesta-Care krem ​​er ment kun til bruk av voksne 18 år og eldre. I tillegg, ved å bruke mer enn den anbefalte mengde av 2 oz. av kremen per måned kan resultere i altfor høye nivåer av progesteron i kroppen.

Advarsel

Dette produktet har ikke blitt evaluert av US Food and Drug Administration. I tillegg har progesteron vært ansett av staten California for å være kreftfremkallende. Snakk med legen din før du bruker Progesta-Care krem ​​for å sikre at det er anbefalt for deg, og at det ikke vil forstyrre medisinsk behandlingsregime youâ € ™ re tiden under.