Digidexo.com

Hvordan kjøpe Medicare Supplement Forsikring i Tennessee

Hvordan kjøpe Medicare Supplement Forsikring i Tennessee


For mange er Medicare omfattende helse dekning tilstrekkelig. For andre er fordeler mangler og co-forsikringer kan legge opp raskt. Andre mennesker bare ønsker ekstra trygghet. Disse begunstigede kan kjøpe Medigap politikk, som er Medicare supplerende forsikring planer. Private forsikringsselskaper selger Medigaps og tilbyr et utvalg av tilleggsytelser. Stønadsmottakere som er registrert i tradisjonelle Medicare kan kjøpe Medigap politikk. Planer er tilgjengelig i de fleste områder, inkludert delstaten Tennessee.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er garantert rett til å kjøpe en Medigap. Den føderale regjeringen bare garanterer de 65 år og eldre, og nylig Medicare-kvalifisert rett til å kjøpe en Medigap. Tennessee legger ikke eventuelle tilleggskrav til føderal lov. Hvis du ikke er garantert rett til å kjøpe en Medigap, kan et forsikringsselskap likevel velger å selge deg en plan. Men de kan gjøre det med flere restriksjoner, for eksempel en sykdom eller skade ventetid. For den mest up-to-date og spesifikke regler om Tennessee er Medigap innkjøps lover, ta kontakt med Tennessee State Health Insurance Assistance Program ved 877-801-0044.

Lag en liste over dine helsevesenet behov. Fra dette inventar, kan du bestemme hvilke av de Medigap fordeler er det viktigste for deg. Den Medicare Rights Center har et diagram som bryter ned de ulike Medigap fordelene ved plan, som er merket A til N. Sammenligne pensjonsordningenes fordeler, for eksempel legevakt og dekning av dyktig sykepleier anlegget coinsurance. Ikke glem at den videre langs i alfabetet du gå mot plan N, jo høyere prisen på hvert plan, så sørg for å faktor som i budsjettet.

Logg deg på den offisielle Medicare nettsted, Medicare.gov. Herfra kan du bruke Medicare plan finder verktøy ved å klikke & ldquo; Helse & amp; Drug Planer, & rdquo; og deretter & ldquo; Sammenligne Drug and Health Plans & amp; Medigap politikk & rdquo.; Planen finder verktøyet lar deg legge inn personlig informasjon for å se en liste over tilgjengelige Medigap planer i ditt område sammen med estimerte årlige kostnader.

Ring selskapene som du er mest interessert i, og stille dem spørsmål. Du vil ønske å stille konkrete spørsmål om pris og valgbarhet. Plan prisene varierer mye fra selskap til selskap, så ringer mange forsikring etater vil sikre at du får den beste avtalen. Medicare Interaktiv tyder på at du spør om premiene, spesielt om hva din premium pris vil være basert på, som for eksempel kjønn, helse, hvor du bor og om du er gift. Du vil også være lurt å finne ut hvordan din premie vil endre seg. Spørre om det er samfunnet-karakter, noe som betyr at hvert medlem av planen har samme premie; problemet med aldersgrense, som betyr at du vil beholde premien du fikk da du ble med i planen; eller oppnådd aldersgrense, noe som betyr at din premie vil øke etter hvert som du alder. Til slutt, vil du ønsker å finne ut om du vil være underlagt noen forhåndsdefinert tilstand ventetid.

Meld deg på planen du liker best. Ring planen du ønsker å melde deg på, og spørre dem om deres foretrukne innmelding metode. De fleste planene kan melde deg rett over telefon, og andre vil sende deg et papir søknad.