Digidexo.com

Hvordan å roe ned en psykiatrisk pasient

Når en psykiatrisk pasient er å ta medisiner på riktig måte, er en voldelig eller følelsesmessig krise sjelden sett. Men når medisinen ikke virker, eller en psykiatrisk pasient er ikke å ta den, kan du bli møtt med utfordringen om hvordan å roe ham ned. Kjøling av en følelsesmessig krise kan være vanskelig, spesielt hvis det har vært å bygge for et par dager eller er ledsaget av uberegnelig eller farlig atferd. Men beroligende en distressed psykiatrisk pasient kan gjøres med litt trening, og flaks.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvorfor den psykiatriske pasienten er lei seg eller trenger beroligende ved å forsøke å snakke med ham, eller med familiemedlemmer. Avhengig av hennes diagnose, kan hun være opprørt over noe som kanskje ikke virke som en stor avtale for deg, men er et stort problem for henne.

Snakk med psykiatrisk pasient. Noen ganger er alt som trengs for å roe ham ned er en rolig samtale, for det meste fokusert på deg lytte til hans bekymringer. Bruke aktiv lytting, ved rephrasing hva han forteller deg; som for eksempel: "Jeg forstår hva du sier er ...".

Ring den psykiatriske pasientens lege. Han kan foreskrive medisiner som kan hjelpe pasienten roe ned hvis hun er hjemme eller i en poliklinisk setting. Hvis han kan kalle den inn til et lokalt apotek, kan medisiner ofte være tilgjengelig i løpet av timen.

Finn ut om den psykiatriske pasienten har tatt sin medisinering og / eller deltar rådgivning økter regelmessig. Spør pasienten direkte, hvis du stoler på hans svar, eller be familiemedlemmer. Pasienten kan ha spesiell medisiner for å ta i situasjoner der han mister kontrollen. Ring rådgiveren kjent med pasientens situasjon, som hun kan ha måter å roe ned pasienten.

Ikke ta på psykiatrisk pasient med mindre du er godt kjent med henne. Berøre en psykiatrisk pasient kan sette av en voldelig episode, eller føre deg inn i fysiske visning av følelser du kanskje ikke er komfortabel med (slik som klemmer eller kosing).

Ikke fortell en psykiatrisk pasient å "få tak i deg selv" eller "slutte å gråte." Psykiatriske pasienter ikke kan kontrollere sine hjernens kjemi eller følelser; det er derfor de har søkt hjelp.

Ring 911 eller ditt lokale nødnummer hvis det viser seg den psykiatriske pasienten ikke kommer til å roe ned, er suicidal, eller er en fare for seg selv eller andre. Politi eller EMS mannskaper er spesialtrent til å roe ned psykiatriske pasienter.