Digidexo.com

Hvordan bruke akupressur for Energy

Akupressur er et rusfritt måten å øke energinivået og føler seg mer våken. Akupressur punktene ligger på energi meridianer, de kanaler der kroppens energiflyt. Unblock kanalene ved å massere disse punktene, og energien kan flyte fritt igjen.

Bruksanvisning

Hvordan bruke akupressur for Energy

Probe hver beskrevet område med tommelen til du finner et område som forårsaker hva kineserne kaller en "sweet smerte" følelse, som føles omtrent slik ømhet av et blåmerke, men er begrenset til et veldig lite område. Start med et lett trykk. Selv om du trykker de anbefalte punktene kan være ubehagelig, bør du føle fordelene av økt årvåkenhet nesten umiddelbart.

Finn og trykk på Taichong punktet. Dette stedet er på toppen av foten; starte på webbing mellom den største tå og den ved siden av den, og kjøre fingeren mellom de to metatarsal bein (bein som styrer hver tå), mot ankelen. Du vil føle en fuge mellom bein om to inches fra webbing. Sondere det området så dypt som du tåler før du føler et sted som er spesielt følsomme. Ved hjelp av tomlene, massere dette punktet på hver fot.

Trykk på Yongquan akupressur punkt, som er på fotsålen. Start på webbing mellom stortåen og andre tå; spore ned rundt den indre kanten av ballen av foten (den kjøttfulle jordhaug under stortåen) til du finner en liten depresjon, om lag en tredjedel av veien ned. Dette stedet er lett å identifisere fordi den er veldig følsom. Dette stedet er så energigivende, det har blitt brukt til å gjenopplive folk som har besvimte. Ved hjelp av tomlene, massasje på hver fot.

Stimulere Zusanli punktet, som er omtrent tre inches under kneskålen langs ytterkanten av skinnebenet. Det er rett under stedet der de to bein i leggen møtes. Massasje, ved hjelp av tommelen, på begge føtter.

Tips og advarsler

  • Referere til en akupunktur diagram hvis du trenger hjelp til å finne de riktige punktene.
  • Bruk aldri akupressur på gravide kvinner.
  • Bruk aldri akupressur på noen skadde kroppsdel ​​eller ødelagt hud.
  • Vær forsiktig; mens noen flekker trenger dypt stimulering, kan de fleste akupressur fordeler oppnås kun ved hjelp av moderat sondering.