Digidexo.com

Easy Forretter for diabetiker Vegetarianere

Forretter er en flott måte å legge noe spesielt til ferie sammenkomster eller hverdagslige middager. Det betyr ikke at de må være komplisert, men selv for folk med spesielle dietter. Det er mange diabetiker-vennlige vegetariske oppskrifter som kan gjøres enkelt og med liten prep tid, noe som gir deg mer tid til å tilbringe med dine gjester eller din familie.

Meksikansk Bean Dip

Erstatte noen avocado i en typisk guacamole oppskrift med bønner for å lage en lav-fett, høyere protein alternativ. Bare blande i en food prosessor 2 kopper kokte kidneybønner (en 15 unse kan, drenert), en medium avocado, 2 ss sitronsaft, 2 ss tomatpuré, to fedd hakket hvitløk, 1 ss hakket rød chili eller jalapeño å smake og tilsvarende en spiseskje sukker med sukker erstatning av ditt valg. Rør inn ett hakket vårløk og 1/4 kopp hakket persille. (Bytter: 1/2 grønnsaker, gjør 1/2 stivelse Oppskrift 14 porsjoner..)

Asparges med pinjekjerner og Pimento

Asparges er en annen god fiberrik grønnsak. Steam ca 1 kilo fersk asparges i to og et halvt minutt eller til lys grønn. Pynt med 1/4 kopp hakket pimento, 2 ss limesaft og 1 ss ristede pinjekjerner. Serveres varm som en siderett eller kjølt som en elegant sommer forrett. Asparges tips: skrelle den nedre delen av aspargesen før du koker dem til å redusere varigheten av stilkene. (Bytter:. En grønnsak Oppskriften gir 4 porsjoner.)

Spicy Marinerte sopp

Lag dine egne enkle marinert sopp ved å la en 1/2 pund sjampinjonger sitte i kjøleskapet over natten i 3/8 kopper rødvinseddik, 3/8 kopper hvitvinseddik, 2 kopper vann, tre konvolutter fettfri italiensk dressing mix, 1 1/2 ts hot saus (eller etter smak) og fire sprigs rosmarin. Serve marinerte sopp med fettfattig ost eller på en crudités tallerken med andre grønnsaker, garnert med friske rosmarinkvister. (Bytter:. 1/2 grønnsaks Oppskriften gir 14 porsjoner.)

Bakt potet Skins

Potato skins er en klassisk forrett som er veldig bra for deg --- de er en god kilde til fiber, jern og vitamin B. For å lage din egen vegetarisk versjon, mikrobølgeovn flere steke poteter til ferdig, deretter kuttet i to og grav ut potet , forlater omtrent 1/4 tomme festet til huden. Skåret i båter, pensle lett med olje, topp med grønn løk, fettfattig ost og vegetarisk bacon biter, og stek ved 450 grader i 10 minutter. I stedet for å legge til rømme, tjene potato skins med salsa, som er kalorifattig og legger til ekstra grønnsaker.