Digidexo.com

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

Flere typer legemidlet forårsake kvalme etter at du ingest dem. Disse typer medisin kan omfatte aspirin, smertestillende og antivirale midler til HIV. Mange ganger kan du føle mer ubehag fra kvalme enn sykdommen selv. Det er flere ting du kan gjøre for å bidra til å lindre kvalme og føler seg mer komfortabel etter å ha tatt medisin. Les videre for å lære hvordan å lindre kvalme fra medisin.

Hvordan lindre kvalme Fra Medicine

•  Ta medisin med mat eller melk hvis den ikke spesifiserer ta på tom mage. Mange medisiner vil irritere mageslimhinnen forårsaker kvalme. Mat vil gi en buffer mellom mageslimhinnen og medisin for å lindre kvalme.

ligge stille i et mørkt, godt ventilert rom. Hold en vask innen rekkevidde bare i tilfelle du føler behov for å kaste opp. Lytt til avslappende musikk for å roe magen og sinnet.

Skyll munnen etter oppkast å lindre ytterligere kvalme. Dvelende smak i munnen kan gjøre kvalme verre. Puss tennene dine hvis du er i stand til å gjøre det uten oppkast igjen.

Snack på små mengder mat etter at kvalme er lettet. Spis bland matvarer som østers kjeks og kylling noodle soup. Drikk rikelig med klare væsker.

Utfør akupressur terapi. Legge press på P6 og ST36, som er plassert på baksiden av håndleddet og nær kneet. Sørg for å utføre akupressur på den nøyaktige plasseringen til å føle resultatene.

Drikk peppermynte te. Oljen i te vil berolige magen. Det vil også kurere en sår hals kan du få fra oppkast.

Hint

  • Spørre med din lege om medisiner du kan være i stand til å ta for å kontrollere kvalme. Hvis du er en kjemoterapi pasient kan være en kandidat for Trans-kutan elektrisk nervestimulering.
  • Søk medisinsk behandling hvis gul hud og øyne, smerter i brystet eller nedre del av magen og en fruktig ånde følger med kvalme.