Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Earache med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt Earache med hjem rettsmidler


En øreverk er en smertefull tilstand som oppstår når Eustachian rør, som går fra halsen til mellomøret, blir tette. Bakterier kan reise inn i mellomøret via væske som bygger seg opp og blir fanget i Eustachian rør. Øreverk er mer vanlig hos barn enn voksne. En øreverk ofte utvikler seg under eller etter et anfall av forkjølelse eller influensa. Det finnes tiltak du kan gjøre hjemme for å lindre smerte og ubehag av en øreverk. Men, bør du oppsøke lege umiddelbart hvis feber, hevelse eller hvis du merker noen utslipp av blod eller puss fra øret.

Varm It Up

Heat kan midlertidig berolige og lindre smerter i det berørte øret. Fukt en vaskeklut under varmt vann og deretter ringe det ut, og legg den mot sår øret. Gjenta, etter behov. Vikle en varmeflaske i et håndkle og hold den forsiktig mot øret. Du kan varme også legge seg ned, legger de berørte øret på håndkle-innpakket varmeflaske. Bruk en hårføner for å redusere smerte. Slå tørketrommelen til den laveste innstillingen slik at luften ikke blir varmt nok til å brenne. Hold tørkerens munnstykke et par inches fra øret og flytte den i en frem og tilbake bevegelse. Varmen fra hårføneren vil bidra til å lette smerten.

Få det Cold

Alternativt kan du bruke kaldt for å lindre ubehag av en øreverk, i stedet for varme. Påfør en kald, våt vaskeklut eller en kald pakke til øret. HealthyChildren.org foreslår å holde den kald pakke på plass i 20 minutter for å lindre smerten. Men nettstedet bemerker også at noen barn kan foretrekke bruk av varme i stedet for kulde. Enten en er effektiv for midlertidig lindring.

Berolige med olivenolje

Varmer noen dråper olivenolje og plassere 2 til 3 dråper av oljen i øret kan bidra til å lindre press. Kontroller at oljen er tilstrekkelig avkjølt før du legger det inn i øret. Oljen vil berolige øret og løsne noen oppbygging av ørevoks. Et overskudd av ørevoks kan føre til øret å verke. HealthyChildren.org advarer om at olivenolje eller øredråper ikke bør brukes hvis et barn har øret rør eller et hull i øret.

Chew Gum

Tyggegummi lindrer trykk og smerter i øret. Lufttrykk bygger når Eustachian rør er blokkert, forårsaker smerte og ubehag. Tygging kan avlaste trykket. Tygge mat, gjesping og svelging kan også bidra til å redusere øreverk smerte ved å lindre trykket i Eustachian rør.

Prop deg opp

Liggende nede kan være ubehagelig når du har en øreverk. Sittende opp bidrar til å lindre smerten. Prop deg med puter slik at du er i en halvveis sittende stilling i stedet for å ligge flatt. Ifølge National Institutes of Health, hvile i oppreist stilling kan bidra til å redusere trykket i mellomøret.

Advarsler

Hvis barnet ditt er svakt eller ikke er i bevegelse, ringe 911, ifølge HealthyChldren.org. Du bør søke lege dersom barn eller voksen har en alvorlig øreverk som ikke blir bedre med to timer for å ta smertestillende medikamenter, hvis den skadede personen har rødhet eller hevelse bak øret eller en stiv nakke, feber over 104 grader, eller hvis en fremmedlegeme er blitt satt inn i året. Personer med nedsatt immunforsvar bør du oppsøke lege umiddelbart.